Vytvorila som účet na mobile, spojila ho s účtom na 1. ntbku Acer. Potom som spravila to isté s 2. ntbkom Lenovo. Fotky z mobilu ktoré som tam preniesla sa zjavili iba v Lenove. A veci zdielané z Aceru sa neobjavili v Lenove ani v mobile. Kde je chyba?
pretože súbory sa ešte nestihli nahrať na server, ty ich síce máš v zložke, ale v zložke svojho ntb, ktorá sa pravidelne updejtne pri spustenní Dropboxu. Samozrejme treba trochu pockat, nevypínať to a nezavrieť to hneď
Ked sa subory nahravaju, su pri nich dve sipky v modrom koliecku, ked su nahrate tak je tam zelena fajka, ak je problém je tam červený krížik - vtedy zvykne pomôcť súbor premenovať
Ja pouzivam OneDrive od Microsoftu. Cez rozne akcie som si tam nazbieral free ulozisko a momentalne mam 130GB asi este na rok. Potom 30, co je stale dost na beznu zalohu. Z android telefonu ale fotky zalohujem aj na GDrive aj na OneDrive. Na GDrive neukladam nic.
@Mmajo na Lenove tie šípky a fajky pri súboroch sú, ale na Aceri nie. Takže to že nie sú nahraté na serveri (ani po vyše hodine nie) viem len podľa toho že ich zatiaľ vidím len v Aceri, ale v mobile alebo v Lenove ešte nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov