neviem ci to niekto rozoberal ale nenasiel som to tu.. aky je vas nazor na to?? Podla mna chalan urobil spravne, viem ake to je.... ale ked robila to co robila tak nech....
Dnes budem zlý. Ľudia o tom čo sa tam stalo vedia zjavne holý kokot hlavne že sa to rieši a rozoberá na každom zaprdenom portály. Pre mňa je to komplexná ukážka ľudskej demencie od toho čo to natoćil až po tých čo sa na tom zabávajú či majú potrebu sa tým zaoberať
nevidela som to video a ani honechcem vidieť, podľa mňa takéto veci patria do súkromia a takéto zverejnenia hovoria o tom, ako málo je ten dotyčný, ktorý to natočil a dal na net, vyzretá osoba...nech už boli povahovo tí dvaja akíkoľvek takéto veci s proste nerobia....
@rheia rovnicu, kt. sa riadi ženský myseľ som síce ešte nevypočítal (je to zrejme nereálne) ale dokážem zo skúseností z povolania vydedukovať vo väčšine prípadov o čo žene ide.... Takisto záleží na veku...62 ročnú ženu by som asi neodhadol
uplne nerozumiem .. Pridem do skoly a prvy spoluziak na mna vzrieskne " Ondreji ! prosiiim ! " ... ako , co bolo na tom az take vtipne ? za prve mne to neprislo vtipne vobec , a za druhe ten chalan musel byt pekny sulin ked to natocil a dal na YouTube ...
nieje pekne, ze ho podvadzala (ak tomu naozaj tak bolo) a nieje pekne, ze takuto scenku nakameroval a k tomu ju hodil na net. aky iny nazor na to mozem mat?
takýchto úbohých chlapov málo skopať do hlavy........
Bezohľadu na to čo spravila, ľutujem tú holku, poznám ten pocit keď človek zahodí svoju hrdosť len preto aby zachránil niečo, čo mu za to vôbec nestojí..a aby toho nebolo dosť, smeje sa na nej teraz každý primitív v česku a na slovensku......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
vtipné mi to nepripadá .
Ona lebo sa znížila takto hlboko aby niekoho takto prosíkala,po tom ,čo ho podviedla.Hrdosť a čestnosť nikde....
On lebo to natočil(to by som ešte prijala) ale ešte to aj hodina na yt,to isto tiež svedčí o jeho charaktere...
stále taký istý... utvrdila som sa v tom, že ľuďom jebe
komplexne z celého.
Bezohľadu na to čo spravila, ľutujem tú holku, poznám ten pocit keď človek zahodí svoju hrdosť len preto aby zachránil niečo, čo mu za to vôbec nestojí..a aby toho nebolo dosť, smeje sa na nej teraz každý primitív v česku a na slovensku......