Ahojte, som este v tom recniku na strednej skole, kde sa musim ucit druhy nepovinny teda nematuritny druhy cudzi jazyk, problem je v tom , ze ja sa to proste nenaucim, samozrejme ze povinny jazyk my ide lebo som v danej krajine zil,,, chcem sa opytat daju
@lolinko1234567
Pokiaľ viem, tak zatiaľ nie je a ani sa nechystá žiaden ročník, kde by druhý nematuritný jazyk nebol. Ja som taký jazyk mala už na základnej, moja o rok staršia sestra ten druhý jazyk na základnej nemala. A čo teraz?
Jednoducho sa to nauč a máš to, nechápem, čo tu splietaš o testoch a neviem čom. Ako mne nejde matematika, fyzika a teraz čo, mám sa ísť sťažovať na ministerstvo školstva, že mi chcú ešte spraviť takú zlú vec, že môj ročník bude musieť zrejme z matematiky aj maturovať?
Jednoducho nijako to nevyriešiš, zmier sa s tým a je to.
come on... akože áno, nie kazdy proste ma geny na ucenie jazykov.
ale na beznych SŠ na Slovensku na teba nie su kladene vobec velke naroky ked sa jedna o druhy cudzi jazyk, takze myslim, ze to zvladnes
Ti pere to si čo na škole keď nezvládneš druhý cudzí jazyk? Pochybujem, že by to bolo v tom, že ten jeden vieš len preto, že si v tej krajine nejaký čas žil. Ja som mega antitalent na cudzie jazyky(aspoň ovládam ten svoj rodný ), ale aby som kvôli tomu hľadala nejaké obchádzky... a to som mala na strednej francúzštinu, čo bolo pre mňa dosť ťažké. Žijem a idem ďalej. Nevymýšľaj károviny a uč sa, nikdy nevieš, kedy sa ti to zíde.
ono je to aj v školskom zákone (číslo paragrafu neviem, ale ak by bolo nutné, zistím ti to raz-dva), že pri maturitnom štúdiu sa musia vyučovať minimálne dva cudzie jazyky, čiže jeden z ktorého maturuješ a druhý, ktorý si zvolíš na zápise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Pokiaľ viem, tak zatiaľ nie je a ani sa nechystá žiaden ročník, kde by druhý nematuritný jazyk nebol. Ja som taký jazyk mala už na základnej, moja o rok staršia sestra ten druhý jazyk na základnej nemala. A čo teraz?
Jednoducho sa to nauč a máš to, nechápem, čo tu splietaš o testoch a neviem čom. Ako mne nejde matematika, fyzika a teraz čo, mám sa ísť sťažovať na ministerstvo školstva, že mi chcú ešte spraviť takú zlú vec, že môj ročník bude musieť zrejme z matematiky aj maturovať?
Jednoducho nijako to nevyriešiš, zmier sa s tým a je to.
čo je to za nezvládnuteľný jazyk btw?
Ale páči sa má táto veta "nejaka dis... Porucha na to" To je geniálne
ale na beznych SŠ na Slovensku na teba nie su kladene vobec velke naroky ked sa jedna o druhy cudzi jazyk, takze myslim, ze to zvladnes