Druhy den v skole po prazdninach a hned tri 5 dpc :((
na prvej hodine na prdaku ma hned kkt vyvolal a pri tom som odpovedal pred mesiacom kua....potom z lityky sme pisali pisomku mi nasla tahak pi.i a na matike som nemal na ulohu 50 prikladov co sme mlai napisat cez prazdniny no jebne ma asi
Ja tak dopadnem tiez v pondelok urcite z fyzky piseme pisomka (som sa to dozvedela az dnes ) na dejak a geo nic neviem...
ale uz som si zvykla na pätky
A čo si robil celých 19 dní prázdnin? Prečo si sa neučil? Pred hodinou je času dosť sa to aj naučiť, alebo aspoň na rýchlo prečítať, aby si mal o látke nejaké zdanie, keď už nič viac. A posledná vec? Prečo si sa nešiel na prírodopise ospravedlniť, že si sa neučil? Aj keď skôr profák by ti to neuznal, lebo si mal len 19 dní na naučenie sa učiva, ale si to mohol skúsiť. Keby si na litYke pYsal tak ako tu, tak by bolo jedno, či ti ten ťahák najde alebo nie. Na literatúru si sa mal čas tiež učiť 19 dní. Hold, profáci nie sú vždy na vine. Toľko odo mňa.
12. takze o tych prikladoch z matiky som nevedel lebo dom nebol posledny den v skole a na prdak sa dneska nikto neucil ked doskusal sa pytal kto sa ucil a nikto nezdvihol ruku...a ta lityka ma moc nesere lebo mam priemer 1,9
ale nesmuuut..neviem co mam na toto povedat..iba tolko ze vzdy sa aspon trochu ucit pre pripad ze si zmyslia ze budu skusat hned po prazdninach a hned pisat pisomky im to niekedy hrabne treba sa pripravit ..
ja som sa ucila vsetko posledny den prazdnin + este 2 tyzdnove ucivo co som bola chora a zatial jednotky zbieram
a ja zas v prvy den tri jednotky ale to su znamky co sme este pisali pisomku v decembri a jedno za referat co sme posielali mailom a ti co stiahli z netu mali 3
a všetci mi furt budú pripomínať, že sa mám učiť deják a to ostatné. hanbite sa
no a čo sa teba týka- je to buď smola, alebo nešťastie, alebo tvoja neschopnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale uz som si zvykla na pätky
Ja by som si ich tiez nevyratal, ja som na domace ulohy vzdy sral.
A taka podotazocka co je prdak?
ja som sa ucila vsetko posledny den prazdnin + este 2 tyzdnove ucivo co som bola chora a zatial jednotky zbieram
a ja zas v prvy den tri jednotky ale to su znamky co sme este pisali pisomku v decembri a jedno za referat co sme posielali mailom a ti co stiahli z netu mali 3
ta 5ka je tam preto, lebo som nevdela, ze Dutch people kupili od indianov New York za 24 dolarov
no a čo sa teba týka- je to buď smola, alebo nešťastie, alebo tvoja neschopnosť