ten c-walk sa mi paci viac ako to na ten dramac.. ale aj tak sa mi absolutne najviac paci taky jeden tanec ale ani za nic si nespomeniem ako sa to vola,,..ale tiez je to take moderne a je to strasne rytmicke a zive..a tancuje sa to tiez väcsinou na drum n bass a take vecicky..
@10 ty si riadny lolo XD c-walk nema nič polocne spikovaním pikovanie sa dava na diskách to by si mohol vedet tašky blavák LSD asi teš... c-walk je o koordinacii noch asi taško budeš tancovať napikovany skušal som tancovať vyfajčený a veru nešloto
@18 neviem odkial to mas ja drumik pocuvam uz 5 rokov a okrem ludi z miestnosti drumNbass na pokeci poznam pomerne malo ludi, co ho tak aktivne pocuvaju A nadavaju nanho ludia, uz som sa s tym stretol mnohokrat - ludia si vypocuju jednu skladbu a je zavrhnuty - pricom je mnoho druhov DNB tak isto, ako je aj mnoho druhov metalu a rocku a tak podobne...
ja neviem ale mne sa DnB páčil od prvej chvíle čo som ho počul hlavne na vyhradených akciách, na nič iné sa mi netancuje lepšie ako na drumik nejaký ten house či trance sa môže schovať
Noo tak ja tancujem dnb mne osobne sa to pači viacej ako c-walk len trocha dlhšie som sa to učil ten drum začal som sa to na začiatku leta a viem to až teraz celkom dobre tancovat aspon sa snažim a hlavne vymyšlat si vlastne kroky
@delpurr presne tak najhoršie je ked si fakt vypočuju taku nie povedenu hudbu drum :/ a potom už len to zle AK chcete kuknite si SPOR- Aztec mne sa to strašne páči neviem ako tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A zas tancujem ja nečo podbne len sa to wola c-walk
Zdá sa mi to lepšie len akorát to video čosom yvbral aj je pomalšie treba pohladat na YT aj rýchlejšie
link --->> nemožem stoho songu
LEn sa ohánam rukami ani nwm ako Xd
by si sa čudoval ale je do c celku naročne :-d