bola to dieta ale nie na chudnutie aj ked chudnnutie bol vedlajsi efekt.
bol som u tzv ludoveho liecitela alebo co a on mi volaco meral a z mam secky organy schatrane ze dostanem zapal mozgovych blan a podobne povedal aj tatovi a nakonec som z placom odchadzal a cely MESIAC som jedol len naturálnu ryžu (samotnú, až posledný týžden som si ju mohol soliť a pridať mrkvu) a piť len vodu a taký hnusný popičný čAj čo sa nedal piť, vraj na vyčstenie. no ked som bol akože zdravý tak som prešiel na pomerne zdravu vyživu pola krvnych skupin a až doteraz sa akotak zdravo stravujem(nema, rad klobasy, nejem bravcove, ziadne vyprazance,žiadne čipsy, cocacola fuj a tal) a aj tak som mal zvýšený cholesterool!!!! ale uš sa mi to dalo do poriadku.
zacala som jest menej a pravidelne a len vtedy ked som vazne hladna kusok sa hybat a uz som schudla skoro 6 kil ale nie dietu nedrzim jem vsetko len nie plny tanier z nudy
Dietu nedržím, zatiaľ nie je dôvod... myslím že keď niekto športuje aspoň s času na čas nemal by mať s týmto problém.... ja hrávam futbal, plávam, chodím si dennodenne zabehať a nedávno som začal chodiť aj do posilky tak myslím že ani nemám kedy pribrať
Diéta nie je cestou k lepšiemu telu, ba práve naopak. Pokiaľ obmedzíš prísun potravy, tvoj organizmus si všimne, že máš nedostatočný prísun potravín a bude si ukladať "zásoby na horšie časy" vo forme tukových vankúšikov. Ak chceš mať lepšiu postavu, treba zvýšiť aktivitu a pohyb, nie obmedzovať jedlo.
@hextall nemozes povedat ze napr. Atkinsonova dieta nema efekt pre bodybuilderov CKD, alebo take sacharidove vlny a je to len o inom stravovani. Atkinsonova dieta ma velmi dobry efekt, len sa nesmie ist dlho, kvoli vitaminom. A tie zasoby tukovych vankusikov, to je mozno pri akurat nejakych hlupych dietach, pre mna menej jest neznamena dieta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
takže ja ani nikdy v živote nemôžem byť tenký Mne to vyhovuje takto ako to je...
bol som u tzv ludoveho liecitela alebo co a on mi volaco meral a z mam secky organy schatrane ze dostanem zapal mozgovych blan a podobne povedal aj tatovi a nakonec som z placom odchadzal a cely MESIAC som jedol len naturálnu ryžu (samotnú, až posledný týžden som si ju mohol soliť a pridať mrkvu) a piť len vodu a taký hnusný popičný čAj čo sa nedal piť, vraj na vyčstenie. no ked som bol akože zdravý tak som prešiel na pomerne zdravu vyživu pola krvnych skupin a až doteraz sa akotak zdravo stravujem(nema, rad klobasy, nejem bravcove, ziadne vyprazance,žiadne čipsy, cocacola fuj a tal) a aj tak som mal zvýšený cholesterool!!!! ale uš sa mi to dalo do poriadku.
08:00- Od dnes budem držať diétu. A budem aj cvičiť. Aspoň 3 kilá dole...
08:10- (raňajky):Jeden krajec chleba naviac ma nezabije. (skončím pri 4 krajcoch chleba s bohatou nádielkou džemu.
08:45-Jebem diétu, idem si dať nanuk.