Hlavne nekupuj huawei y6 2017 mam ho a ma blby displej na dotyk taky drsny,suchy alebo ako to povedat a blbe reakcie a hrozne sa spini... A inak neviem co ti poradit je zo tazko ked je mobilov milion a v kazdej cenovej kategorii
no tak to je osud neodporucam ti ho akoze je v pohode inak a mozno ja mam len nejake nepodarene prsty a na nich nepodarenu kozu a tebe by sa zdal byt dobry ten displej ale tak z vlastnej skusenosti ti to pisem ,,, mam ho mesiac aj nieco a sice som si zvykol na to uz tak trochu ale leze mi to na nervy stale
niekedy ide aj o to aka je teplota ci mas studene/teple ruky v akom prostredi je ten mobil a mozno vazne ma kazdy ine prsty ale minimalne to ze sa spina na displej zachytava dost je iste na 100%
HTC U11 4/64GB ... som nadmieru spokojný s ním, vyzerá skvele, funguje perftne, fotoaparát jeden za najlepších, čiže nie je o čom ako sa hovorí ... cena okolo 400€
@nightrain nechcem ajfon,niesom uznavač tych značiek..stači mi niečo za fajn cenu co mi nezbura cely rozpočet,vykonne s dual sim a dobrou pamäťou a aby sa to nepokazilo po dobu 6mesiacov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov