No ako vidím, všetci sa tu rozumejú do politiky! Vypnite toho Rytmusa ktorý vám dvíha všetko možné, a chodte sa trochu informovať, o to čo môžete zmeniť.
@lafayette pokoj...ak by si bol(a) prívržencom sulíka a bral(a) do úvahy to, že chce "skutočnú demokraciu", neštekal(a) by si po ľuďoch, ktorí len vyjadrili svoj názor ako sa to v DEMOKRATICKÝCH krajinách zvykne robiť...
No čo má toto z demokraciou spoločné nath neviem, mýliš si pojmy, slovo demokracia má široké uplatnenie. a debilovi treba reagovať jedine debilne, aby to pochopil, správne? Názor sa dá vyjadriť slušne, ale asi tam u vás nebude len rytmus ale aj H16 a Mike Spirit... wow, you rock!
@lafayette hm, ja si mýlim pojmy? no dobre, kiežby bolo po tvojom a všetko, čo sa v tomto svete zdá divné mne bolo pre ostatných normálne a vyhovujúce...aspoň by sa mi dýchalo ľahšie...
spomaľ...pokoj, relax...a najmä ŽIADEN RYTMUS, ale kvalitný rock (ach)
Hudba ťa ovplyvňuje v tvojich názoroch, a väčšina slovenskej uvedomelej mládeže že ovplyvňovaná tými "strong big gyus who fuck everything ! Ty si toho názorným príkladom. Jebem všetkých, ow I´m coool!
keby tu vsetci uzivatelia birdzu napisali, ze budu volit akukolvek stranu, aj tak by ta strana dostala len dva hlasy (nie celkovo, ale odtialto) - moj a toho druhého.
@lafayette Určite tu všetci počúvame Rytmusa O.o dievča Ty si vážne úplne v poriadku O.o Čiže všetci čo nejdú voliť SaS sú Rytmausovci a podobná zberba, hej?
@lafayette ja som dosť silno zevdavý čo ovplyvňuje teba, ale predpoklasdám že minimálne LSD pretože tunjebeš monumentálne pičoviny.
Rýchlo sa strať tam odkial si prišla aj s tvojou špinavou velkou hlavou a chudáckymi názormi na svet more O__O
To si akože čo chceš dokázať týmto čo roníš teraz?
Založíš fórum o volbách a diktuješ každého kto vyjadrí svoj názor a nezhoduje sa s tebou? A potom do toho ideš pliesť hudbu, pojebanú hiphopovú hudbu ktorá má s politikou fakt že kurva málo spoločné?
ladyfox : zamyli sa: každý kto robí vec A, nerobí automaticky vec B ???, kvalitná logika. Vidieť, že často uvažuješ do hlbky. Reakcia na Rytmusa ma napadla len v súvislosti s vašími hustými reakciami typu "jebem každým slovom - lebo neviem nič iné vykonštruovať", inú spojitosť to s tým nemá. Ale ty si ju tam našla, za to ti gratulujem, s ľuďmi ako ty už Slovensko nezachráni nič.
@lafayette ty nerobíš reklamu SaS ty im robíš totiž antireklamu
Už len chýba aby si im vynadala do k... a bude to kompletné Nie všetci ľudia čo s tebou nesúhlasia počúvajú hip-hop a nie všetci ľudia čo počúvajú hip-hop sú vymletí.
Ps: volím SaS, viac menej ale preto, lebo ich prusery ak sa to tak dá nazvať sa nedajú ani provnávať s tým čo robil Smer alebo čo bude robiť tých údajných "99%"
Úprimne ľudia pokiaľ nevolíte Smer a ani 99% tak vašim stranám želám dostatok kresiel, tým, ktorí ich voliť budú tak tým prajem jasnejšiu myseľ a zdravší úsudok.
uvedomuješ si, že tu robíš totálnu antikampaň? teda ja neviem, možno je práve to tvojim cieľom, ale tak... saske celkom smutne klesajú preferencie, a takéto násilne obháňanie "potenciálneho" mladého voliča a ešte k tomu bez rozumného argumentu (rytmus mi nepripadá ako politicky korektný argument mi príde.... no ako som povedala, ako antikampaň
to čo tu máme my by som veľmi nenazýval demokraciou ...zbytočný pretlak kvanta politických strán je skôr na škodu ako na osoh a je jedno koho budeš voliť jedine vtedy bude dobre ak to dopadne takto...
ja viem, ze kazdy ma pravo vyjadrit nazor udelenim svojho hlasu istej strane, ale demokracia je zbytocna, pokial maju moznost volit komunizmom a hranolom ovplyvneni dochodci..
k téme - síce SaS je lepšia, ako Fico, no aj tak, nie ďakujem.. všetci sú koniec koncov rovnakí hajzli, a neviem, či celé voľby vôbec majú zmysel, keď tam sú každý rok tí istí zlodeji a komunisti. nevidel som v živote v parlamente jednu jedinú stranu, čo by čosi robila pre človeka. ale keď takú na kandidátke uvidím, tak ju zvolím, aj keby nemala mať 5%.. furt lepšie, ako všetci ovčania, čo volia zlodejov. a možno sa raz aj to Slovensko zobudí, ako sa spieva v hymne.. zatiaľ bohužiaľ tvrdo spíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
jj, chápem, kto nevolí ten volí Fica
Ale aby som išiel voliť SaS by mi tiež muselo dobre jebať
Láskavo prestaň zťažovať túto planétu svojou existenciou
takže, pa pa
Budeš taká láskavá?
@lafayette hm, ja si mýlim pojmy? no dobre, kiežby bolo po tvojom a všetko, čo sa v tomto svete zdá divné mne bolo pre ostatných normálne a vyhovujúce...aspoň by sa mi dýchalo ľahšie...
spomaľ...pokoj, relax...a najmä ŽIADEN RYTMUS, ale kvalitný rock (ach)
lebo mne napadá jedine zneplatniť svoj lístok o_o
Odpadla som.
A Ty ak môžeš, zalez do kúta a skap. Ď.
Rýchlo sa strať tam odkial si prišla aj s tvojou špinavou velkou hlavou a chudáckymi názormi na svet more O__O
To si akože čo chceš dokázať týmto čo roníš teraz?
Založíš fórum o volbách a diktuješ každého kto vyjadrí svoj názor a nezhoduje sa s tebou? A potom do toho ideš pliesť hudbu, pojebanú hiphopovú hudbu ktorá má s politikou fakt že kurva málo spoločné?
Prosím ťa sa zobuď, sa vyser, a sa vyser na to.
A keď s tým skončíš tak sa choď zastreliť.
Už len chýba aby si im vynadala do k... a bude to kompletné Nie všetci ľudia čo s tebou nesúhlasia počúvajú hip-hop a nie všetci ľudia čo počúvajú hip-hop sú vymletí.
Ps: volím SaS, viac menej ale preto, lebo ich prusery ak sa to tak dá nazvať sa nedajú ani provnávať s tým čo robil Smer alebo čo bude robiť tých údajných "99%"
Úprimne ľudia pokiaľ nevolíte Smer a ani 99% tak vašim stranám želám dostatok kresiel, tým, ktorí ich voliť budú tak tým prajem jasnejšiu myseľ a zdravší úsudok.
uvedomuješ si, že tu robíš totálnu antikampaň? teda ja neviem, možno je práve to tvojim cieľom, ale tak... saske celkom smutne klesajú preferencie, a takéto násilne obháňanie "potenciálneho" mladého voliča a ešte k tomu bez rozumného argumentu (rytmus mi nepripadá ako politicky korektný argument mi príde.... no ako som povedala, ako antikampaň
každý si to vyhľadajte!
Si si toho vedomá?
k téme - síce SaS je lepšia, ako Fico, no aj tak, nie ďakujem.. všetci sú koniec koncov rovnakí hajzli, a neviem, či celé voľby vôbec majú zmysel, keď tam sú každý rok tí istí zlodeji a komunisti. nevidel som v živote v parlamente jednu jedinú stranu, čo by čosi robila pre človeka. ale keď takú na kandidátke uvidím, tak ju zvolím, aj keby nemala mať 5%.. furt lepšie, ako všetci ovčania, čo volia zlodejov. a možno sa raz aj to Slovensko zobudí, ako sa spieva v hymne.. zatiaľ bohužiaľ tvrdo spíme