Duran Duran je úzko spojený s mojou mladosťou. Ich hudba je zmesou rôznych štýlov, čo mi občas sedelo, občas nie. Najradšej mám ich skladbu Come undone a páči sa mi ich vizuál, donedávna som nosil účes v novoromantickom duchu, ktorý je príznačný aj pre nich.
no myslím, že názov nie je vôbec komický, keď si pomyslíme, že existuje teda existovala pravdepodobne taká kapela s názvom, že Mr. Mister (teda Mister Mister = Pán Pán), teda vlastne ani neviem, či to nebol sólista náhodou
no ale k Duran Duran...vizuál neriešim, niektoré songy sa dajú...a ako tu už odznelo Ordinary World je pekná záležitosť ale nesledujem ich veľmi
tieto su podla mna uplne naj. a este su super Skin Trade,Do you believe in shame,I wanna take you higher,Thank you,Midnight sun,A view to a kill,Last man standing,Chains
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a od Duran Duran sa mi pacia asi tak dve pesnicky, ktorych nazvy si nepamatam
no ale k Duran Duran...vizuál neriešim, niektoré songy sa dajú...a ako tu už odznelo Ordinary World je pekná záležitosť ale nesledujem ich veľmi
2.Save a Prayer
3.Ordinary world
4.Out of my mind
5.Still Breathing
tieto su podla mna uplne naj. a este su super Skin Trade,Do you believe in shame,I wanna take you higher,Thank you,Midnight sun,A view to a kill,Last man standing,Chains