to sa ešte stále rieši? videla som o tom nejaký príspevok v telke pred týždňom-dvomi...ako acta neacta, autorské práva neautorské práva, ale už len z princípu a zo slušnosti sa mali opýtať autora tej skladby...
@hetfield ty si jebo, Durinda ich odkupil s tým, že Sarvaš si viac nič nebude narokovať, však to sam hovoril...tak čo trepeš ty autorske právo ........filip
@hetfield tak to nechaj na tych, ktori su v tom zainteresovani. na co to tu chces riesit? aj tak to vacsinu nezaujima. alebo si jeden zo zainteresovanych?
a vlastne na co na mna reagujes ked vidis, ze ma to nezaujima? mna to zaujimat tymto ani nezacne. osobne mam vacsie problemy ako riesit co si robi durinda a sns.
@zajkousko ano a to ti Ďurinda povedal osobne aleba sa ti to len snívalo?on hovoril ze ano viem o tom ze mam prava len na hudbu a povedal som to aj SNS ze nech sa spytaju aj Sarvaša ci s tym suhlasi
@hetfield ty musis byt strasne psychicky nevyrovnany a prehnane sebavedomy clovek ked takto agresivne reagujes na cloveka, ktory ti nic nespravil, len nereaguje na taku kravinu rovnako rozculene ako ty
Peniaze peníze a peňeži. Nástenkoví tendristi zabili mastnú sumu a Ďurinda nemohol odmietnuť. Ja sa mu nečudujem..kopa prachov poteší a nejaký trápny klip SNS nezachráni.
podla mňa už len tým že ich dal do spotov sns ich totálne pošpinil. tak hlboko by som neklesol pre žiadne peniaze a to že nemá práva je len čerešnička... nech sa s ním súdi hádam to sns ešte ubere =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
tak nechápem čo si otvára tu sprostu hubu :/......
.a Slota ho može tak akurátne nakopať do tej sprostej riti.......filip
a vlastne na co na mna reagujes ked vidis, ze ma to nezaujima? mna to zaujimat tymto ani nezacne. osobne mam vacsie problemy ako riesit co si robi durinda a sns.
Nechce sa mi tu o tom moc diskutovať, ale klesol tým u mňa úplne na dno.
ooo zlatko... nooo to hovori len o tom, ze si uz pekne vytoceny. len tak dalej bavis ma co bude nasledovat? poziadas ma o ruku?
pripadaš mi ako taky ochranca magorov a chudobných .......filip
lepšie sa to vyjadriť už nedá... žiaľ...