Mám taký problém pri ktorom ked dám napalovať data DVD neberie mi DVD-čka a aj keď mi ho pár krát zobralo začne napalovať o po chvílľke vypíše daky problém..neviem čím to bude..myslela som že to bude v nekvalitných DVD-čkach kupila som kvalitne a aj tie m
Môže to byť len v prostom zanesení laserovej čočky v mechanike, ale aj poškodeným firmware-om alebo dovŕšenou životnosťou napalovačky.
Pokiaľ sa jedná o USB mechaniku pracujúcu pod Vistou alebo 7, môže problém spočívať v samotnej kompatibilite, ktorá v týchto systémoch ešte nieje úplne doriešená.
po 3. akú máš napalovačku ... ak staršiu nemusí ti podporovať novšie DVD formáty ako DVD-R+ DVD HD a podobne ... takže aj aké DVD používaš ... od kedy máš tento problém ... robilo to aj pri inej značke DVDčka ? ... bližšie info ... nemôžeš napísať že máš dáky problém a čakať radu ...
@smajl0 používam nero no a nikdy mi toto nerobilo aj ked som používala vždy tie iste DVD-čka a tá napalovačka nieje až taka stara a divx filmy by to malo napaliť..a čoho screenshot? ..a ja som myslela že je problem z nerom ale odinštalovala som ho poriadne a zase nainštalovala a zase mi to pokazilo 3 DVD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Pokiaľ sa jedná o USB mechaniku pracujúcu pod Vistou alebo 7, môže problém spočívať v samotnej kompatibilite, ktorá v týchto systémoch ešte nieje úplne doriešená.
po 2. urob screenshot problému ...
po 3. akú máš napalovačku ... ak staršiu nemusí ti podporovať novšie DVD formáty ako DVD-R+ DVD HD a podobne ... takže aj aké DVD používaš ... od kedy máš tento problém ... robilo to aj pri inej značke DVDčka ? ... bližšie info ... nemôžeš napísať že máš dáky problém a čakať radu ...