@indifferentgirl ja som si uz farbila vlasy doma a dopadlo to hociako len nie dobre A blond je podla mna najtazsie dat, lebo moze to chytit na zlto a bolo by to cele znicene
@michallubsky cervenu som mala a bolo to take zvlastne trochu ale mozno iny odtien ako myslis ty
@pumaamravec Ako niekto, kto to má na hlave, ti dobre radím - nafarbi si to sama, lebo tak si to spravíš najlepšie
Ja som sa tiež hentoho bála, že čo keď to zle dopadne, a tak som radšej šla ku kaderníčke a až tam to zle dopadlo Potom som si to musela sama spraviť a ešte to nevydarené zafarbiť na moju pôvodnú farbu.
A neviem, či čítaš fashion blogy, ale tam si to všetky tie dievčatá farbili samé a aj tie, čo išli najskôr ku kaderníčke, to potom radšej vzali do vlastných rúk
jedna deviatačka má u nás v škole tak že má hnedé vlasy len končeky zafarbené na blond a pekné to je ...ale jej nevidno tak pekne ten prechod z hnedej na blond
@indifferentgirl no ked takto radis, tak uvazujem ze teda doma ale ako presne? napis akou farbou si to farbila a ako si spravila aby to malo tak pekny prechod medzi farbami?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@michallubsky cervenu som mala a bolo to take zvlastne trochu ale mozno iny odtien ako myslis ty
Ja som sa tiež hentoho bála, že čo keď to zle dopadne, a tak som radšej šla ku kaderníčke a až tam to zle dopadlo Potom som si to musela sama spraviť a ešte to nevydarené zafarbiť na moju pôvodnú farbu.
A neviem, či čítaš fashion blogy, ale tam si to všetky tie dievčatá farbili samé a aj tie, čo išli najskôr ku kaderníčke, to potom radšej vzali do vlastných rúk
mne sa páči skôr toto