V prvom ročníku som mal na pol roka dvojku, skoro za nič. Bitka so spolužiakom mimo školy, použitie slzného spreja mimo školy, a nejaké zbytočné zápisy typu hral sa na hodine s telefónom... Za toto nič mi chceli dať trojku a podmienečné vylúčenie...
Raz, cca pred 3-4 rokmi Hanba, ale nebolo to skoro vôbec oprávnené... Maximálne so mnou trieskala puberta a robila som blbosti, ale myslím, že na dvojku to určite nebolo... Veľa ľudí robilo veľa horších vecí a zaobišli sa max. s pokarhaním...
Ja iba TAKMER a za taku strasnu blbost - ze som vraj skoro podpalila skolu. Ale inak som dvojku naozaj nemala nikdy. IBA TROJKU potom - to bolo ale v ZUŠ-ke na vytvarnej - lebo sme sa s kamaratkou ohadzovali hlinou a akosi sa pánu ucitelovi, akademickemu vytvarnikovi & vazenej osobe nempozdavalo, ze na konci hodiny bola hlina v skrini, pod skrinou, na skrini, na zemi, na stene a na nas, iba na replickom predmete modelovania nie. Ale to bolo daavno, ked som este bola grazel a mala chut robit take sprostosti .
Mala som len návrh za ktorý keby zahlasoval ešte jeden učiteľ mala by som 2... Ale to bolo v 8 ročníku keď so mnou trieskala tvrdá puberta... Hádala som sa s učiteľmi atď...
Chvalabohu nikdy ani na ZŠ a ani na strednej a na výške už asi nedostanem. Ale keby som nebol na strednej asi taký dobrý žiak tak by ma asi 2 zo správania neminula lebo vulgárny som bol cez hodiny a učiteľov keď ma nasrali som tiež nešetril najhrubšími vulgarizmami ale asi kôly super prospechu a reprezentácií školy ma nikto neriešil tak som si robil skoro čo som chcel ba dokonca sa mi prepieklo aj kopec neospravedlnených hodín ktoré nemám ani zapísané vo vysvedčení všetko ospravedlnené
ja som mala v druhaku na strednej 2 z chovania ... profka si nerobila poriadne fajky ked som jej doniesla ospravedlnenky a potom tyzden pred koncom roka som mala 3 den pred vysveckom 15 a na vysvecku rovno 16 ( narodila som sa 16 tak to rpeto mi tam asi dala ... ked ma milujes nieje co riesit co uz s nu ....
Ja som mal na gympli v prvom ročníku 1v druhom 2 v treťom 3 a vo štvrtom som bol podmienečne vylúčený zo školy. Profáci sa predo mnou triasli ako osiky a toto bolo jediné čo si mohli dovoliť. Užíval som si to.Rád na to spomínam. Ale za čo to bolo nevedia ani autori sami.
eeeeeeej ta tu iba slušnaci? mala som40 neospravedlnených hodin plus: rozbila som zrkadlo a umyvadlo.rozbila asi 20 cm z muriva na stene ked som sa bila zo spolužiakom. ukradla radio z kabinetu angličtinarke a cez prestavku robila party k tomu vsetkemu som bola drza a dala facku spolužiačke pred riaditelom a to vsetko v druhom ročniku na strednej za co som dostala dvojku puberta somnou nabijala ale dnes... som maximalne slusna
TAKMER- zostalo to iba pri pokarhani riaditelkou- v deviatej triede, pretoze sme mali 4 baby denník, kde sme si pisali vselijake kraviny..
no a dostali sme novu triednu ktoru sme nemali radi, tak sme tam napisali, že je to piča a tak podobne a ona nam ten dennik na hodine zobrala a precitala si to... piča
nenávidela som ju, lebo nas ucila anglictinu a mala oblubencov, ktory po anglicky nevedeli a po pismke im nadiktovala spravne odpovedi a opravila im pisomku este raz hovorim, že piča
a na strednej som mala.ani neviem ci som mala napomenutie riaditelkou, preotze sme mali zakaz pouzivat mobily v skole a mali me ich mat vypnute..a ja som ten mobil vypnuty nemala pozrela som sa na hdiny-aky je cas pocas hodiny a ucitelka mi ho zobrala..
Práve dneska.... za to že na hodine Matematiky som sa smiala a pri tom som nebola jediná... potom za to že som vždy na zlom mieste v nesprávnom čase a odserem si to vždy ja... a za napísanie centrofixkou na lavicu moje meno a kks ta škola je pripečená
Hehehe ja mam tolko neospravedlnenich hodin az to boly furt mam byt po skole za kazdu picovinu a ja ju JEBEM utecem a hotovo 2 zo spravania uz mam istu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@333xander za 3 ? teda neviem ako u vas ,ale u nas je az za 6+ ..ja mam tiez 3 neospravedlnene a nic sa nedeje
triedny neuznal ze mi trebalo na WC ked zazvonilo a nezobral od lekara niake potvrdenia 2r dozadu
Teraz som už ale normálna a slušná!
a tento rok som to už stihla dotiahnúť v prvom polroku na 3jku, a k tomu ešte hádky z učitelmi,.. najviac s angličtinárom, ale ten je fakt taký koň
A ja som mala 6 neospravedlnených a "len" pokarhanie riaditeľom. Ah jaj
@destiny26 to co si jej takeho povedala?
no a dostali sme novu triednu ktoru sme nemali radi, tak sme tam napisali, že je to piča a tak podobne a ona nam ten dennik na hodine zobrala a precitala si to... piča
nenávidela som ju, lebo nas ucila anglictinu a mala oblubencov, ktory po anglicky nevedeli a po pismke im nadiktovala spravne odpovedi a opravila im pisomku este raz hovorim, že piča
a na strednej som mala.ani neviem ci som mala napomenutie riaditelkou, preotze sme mali zakaz pouzivat mobily v skole a mali me ich mat vypnute..a ja som ten mobil vypnuty nemala pozrela som sa na hdiny-aky je cas pocas hodiny a ucitelka mi ho zobrala..
proste sloboda jak hovado
Aj keď je to zbytočné, keďže na VŠ sa to neberie a v živote ti to neuškodí.