Čaute, aký je váš názor na elektronické cigarety? Prišiel som na to asi pred mesiacom a od vtedy nefajčím klasické ale elektronické a neviem si to vynachváliť. Nesmrdím,neubližujem si (až na nikotín), som ohľaduplný k nefajčiarom a hlavne som prestal fajč
Nie normálne to držím v ruke ako klasickú cigu , ťahám s toho ak z normálnej cigarety a ide s toho dym ak s normálnej cigarety ...skúsim video nájsť pre neveriacich
aha toto mám, fajčiť začína od 3:00 ...a nerobím tu žiadnu posranú reklamu ale pýtam sa čo si o tom myslíte a či to poznáte ...sám nevlastním žiaden obchod a "e-juice" do cigariet a súčiastky si objednávam s 2 e-shopov ktoré tu nebudem spomínať
@colt1911 KeĎ porovnáš proti klasickým cigaretám vyfajčíš viac, alebo menej? Rozhodujem sa pre ňu už nejaký čas, ale okrem reklám nepoznám klady a zápory, lebo ak vyfajčím za 100 eur mesačne tak sa mi to ani neoplatí objednávať.
@naconazov85 za 100 eur budeš mať plný set s 2mi E-cigami ktoré ti vydržia rok určite a ešte ti víde aj fajčivo na celý rok ...a zo začiatku som fajčil vela lebo stále chceš ťahať ale asi po 4 dňoch sa to ustálilo tak že vždy sa mi vybije ciga skoro v rovnakú hodinu. a zápory ak mám pravdu povedať som si ešte nevšimol okrem toho že to treba nabíjať
dymovosť super
ten pocit v hrdle keď ťaháš tiež
nesmrdíš
je to zdravotne nezávadné ( toto som si overoval dlho )
príchute od redbullu cez griotku až po turecký tabak čiže jesto s čoho vyberať + 5 druhov Lightky, ťažké, stredné, beznikotínové ,...
ostatok do správy ti pošlem lebo to vela toho je čo povedať k tomu
colt1911: Super vec, všetkým vrelo odporúčam....sama ju mám už niekoľko dní a nedám na ňu dopustiť. Mám ego W. Kto chce prestať fjčiť, alebo len huliť ekonomicky, tak toto je tá správna cesta. Tiež by som nemenila.
Popísalo sa vela pozerám. Kazdý ma svoj rozum. Ja som 15rokov bral skatulku denne a už 6mesiacov som iba na EC. Zo skusenosti možem povedat že tie drahšie su koli niečomu drahšie , lebo som mal spočiatku aj takú za 35eur a stalo to veru aj za to...... Teraz mám kvalitné eGO-C a som spokojný. A či dat mesačne 90eur za klasiku alebo 25eur za EC? Myslim, že nieje o čom ........
Elektronické cigarety poskytujú mnoho výhod oproti bežným:
1.) Sú bez dechtu čiže sú k zdraviu šetrnejšie ako bežné klasické cigarety.
2.) Lacnejšia ako bežná, ked si rozrátate kolko vás stoja obyčajné a kolko elektronické máme plusový bod pri elektronických. Avšak prvotná investícia je zhruba 30-40 euro.
3.) Tekutina- náplne existujú mnohe druhy náplní od klasickej až po ovocné, mentol, tabak, kapučíno, zelený čaj, čokoláda a dalšie, to je obrovská výhoda.
4.)Nekupovať lacnú el. cigaretu, radšej si priplatiť a nakúpiť kvalitnejší model, lacné el.cigarety niesú príliš spoľahlivé.
5.) Batérie, sú doležitou súčasťou, pre kvalitné používanie postačuje približne bateria 1200 mAh a viac samozrejme.
6.) Výzor- Množstvo druhov na trhu, klasický vzhľad, vzhľad cigary, futuristický vzhľad alebo vzhľad fajky.
7.) Nakupujte len v špecializovaných obchodoch so všetkými doplnkami. Na toto preba dať pozor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
kde si to zohnal a za koľko? je to také silné ako normálne cigarety??
dymovosť super
ten pocit v hrdle keď ťaháš tiež
nesmrdíš
je to zdravotne nezávadné ( toto som si overoval dlho )
príchute od redbullu cez griotku až po turecký tabak čiže jesto s čoho vyberať + 5 druhov Lightky, ťažké, stredné, beznikotínové ,...
ostatok do správy ti pošlem lebo to vela toho je čo povedať k tomu
1.) Sú bez dechtu čiže sú k zdraviu šetrnejšie ako bežné klasické cigarety.
2.) Lacnejšia ako bežná, ked si rozrátate kolko vás stoja obyčajné a kolko elektronické máme plusový bod pri elektronických. Avšak prvotná investícia je zhruba 30-40 euro.
3.) Tekutina- náplne existujú mnohe druhy náplní od klasickej až po ovocné, mentol, tabak, kapučíno, zelený čaj, čokoláda a dalšie, to je obrovská výhoda.
4.)Nekupovať lacnú el. cigaretu, radšej si priplatiť a nakúpiť kvalitnejší model, lacné el.cigarety niesú príliš spoľahlivé.
5.) Batérie, sú doležitou súčasťou, pre kvalitné používanie postačuje približne bateria 1200 mAh a viac samozrejme.
6.) Výzor- Množstvo druhov na trhu, klasický vzhľad, vzhľad cigary, futuristický vzhľad alebo vzhľad fajky.
7.) Nakupujte len v špecializovaných obchodoch so všetkými doplnkami. Na toto preba dať pozor.