no našiel som peńaženku v rakúsku ale to sa nepočíta lebo som si to rozdelil pol na pol, síce peńazí som nenašiel veľa asi 1000 sk najviac ale našiel som náušnicu - okuliare scott enduro T.C. - pár krát som našiel aj trávu v sáčkoch - cigarety - jeden šek, ktorý mi bol na prd, ke´d sa bolo treba preukázať
S kamaratkov sme našly penaženku neviem kolko tam bolo ale par tisic korun dali sme ju šoferovy ten si ju nechal boli sme dementne deti a ešte balik cigariet rozdal som spolužiakom lebo ja nefajčim
1€ --> bolo to ráno o 6, išla som na hlavnú stanicu a ešte som si hovorila že fíha aké mám šťastie, super... a potom keď som prišla na stanicu a išla si kúpiť lístok na vlak, tak som zistila že nemám peňaženku so 160€ a všetkými dokladmi.. pri okienku som začala vyhadzovať veci z tašky a úplne panikáriť a potom keď som zistila že ju nemám nasledoval plač, keďže to neboli len moje peniaze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
som lucker
eura som este nenasiel okrem centov