postovne si pozries na kazdom produkte, aj styl prepravy
taktiez cas dodavky je rozny, je iny ked ti niekto posiela nieco z trnavy a ked ti posiela niekto balicek z Ulanbataru, toto je docela self-explanatory ako sa na to treba vobec pytat
vyhody : cena, da sa niekedy lahko outbiddnut aj vec, na ktorej zacashujes, vacsi vyber
nevyhody : je to int obchod, moze sa produkt porusit, mozu byt problemy s predajcom, pri nakupe cez prevod na ucet to trva dlhsie ako paypal atd
vyhoda je ze tam je plno poloziek z Honk-kongu za lacny peniaz a postovne zadarmo, az niekedy nechapem . kolko trva doprava zavisi od polozky a predajcu, vacsinou to je dole napisane. ale ak nemas paypal, tak niektore veci nekupis, treba citat popis.
ano mam skusenosti s ebayom, pozitivne, treba si pozret komentarea ke ma predavajuci a aj ake je poštovne všade je to ine ale dosť čast oej poštovne zadarmo a mne to prichadza tak okolo 15 pracovnych dni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
každý predajca tovaru si dáva vlastné poštovné. pri tovare na stránke to máš popísané celé.
výhoda je to, že natrafíš na kvalitnú vec za lacný peniaz, a často aj také veci čo nikde inde nezoženieš.
doba príchodu tovaru záleží z akej krajiny a akým spôsobom ti to pošlú.
ale vždy mi prišlo všetko čo som si objednala a bolo toho už dosť.
taktiez cas dodavky je rozny, je iny ked ti niekto posiela nieco z trnavy a ked ti posiela niekto balicek z Ulanbataru, toto je docela self-explanatory ako sa na to treba vobec pytat
vyhody : cena, da sa niekedy lahko outbiddnut aj vec, na ktorej zacashujes, vacsi vyber
nevyhody : je to int obchod, moze sa produkt porusit, mozu byt problemy s predajcom, pri nakupe cez prevod na ucet to trva dlhsie ako paypal atd