Stal sa mi dosť blbí incident na diskotéke keď ku mne prišiel týpek a začal sa ma pýtať čo som vrazil jeho kamošovy. Problém bol len v tom že nikomu som nevrazil, ako by som aj mohol mam ortézu na zápestí. Zrazu na to vrazili mne. Pozrem sa okolo seba a s
na 112 sa neoplatí volať , ja keď som tam volal (pred pár rokmi) tak nie aby sa ma pýtali čo je za problém ale spýtali sa ma že z kade mám toto číslo ...
nechapem preco ti tam neposlali policiu...ako mali ta tam aspon prepojit a ty by si im uz vysvetlil ze co j vo veci a tak. fakt dost blbe...naco tam su a za co potom beru vyplaty???
1. 112 zahrňuje všetky bezpečnostné a zdravotné zložky - teda požiarny zbor, rýchlu pomoc a policajný zbor...
2. Nesúhlasím s tvrdením, že polícia sa neodvaží vkročiť do miest, kde sa nachádzajú podnapitý ľudia @babrko - môj strýko je policajt a ubezpečujem Ťa, že aj neozbrojený šiel zranenemu na pomoc, ktorý bol obklúčený nackami a to mimo službu. Iní dvaja uniformovaní policajti pomohli postrelenej osobe, ktorú chcela zlikvidovať mafia a to tak že ju kryli vlastnými telami, tak pozor a neporovnávaj takto všetkých policajtov.
Tvoj popis sedí len na mestskú polciu, ale nie na štátnu...
Ja osobne nemam s pliciou dobre skusenosti... ivlu nehadzem vsetkych do jedneho vreca ale defakto mestska policia narobi viac skody ako uzitku aspon tu u nas.... a k veci : A ze potom naucte sa nerozmyslat omfg to je trapne.... 112 je vseobecna linka ako uz bolo povedane normalne podaj staznost tie hovory sa zaznamenavaju nebude tazke spravit tej osobe problem ! a ja by som ho na tvojom mieste aj urobil s urcitou davkou osobnej satifakcie lebo viem byt obkluceni vyholenymi hlavami nie je 2=krat prijemny pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
1. 112 zahrňuje všetky bezpečnostné a zdravotné zložky - teda požiarny zbor, rýchlu pomoc a policajný zbor...
2. Nesúhlasím s tvrdením, že polícia sa neodvaží vkročiť do miest, kde sa nachádzajú podnapitý ľudia @babrko - môj strýko je policajt a ubezpečujem Ťa, že aj neozbrojený šiel zranenemu na pomoc, ktorý bol obklúčený nackami a to mimo službu. Iní dvaja uniformovaní policajti pomohli postrelenej osobe, ktorú chcela zlikvidovať mafia a to tak že ju kryli vlastnými telami, tak pozor a neporovnávaj takto všetkých policajtov.
Tvoj popis sedí len na mestskú polciu, ale nie na štátnu...