Co najlepsie zabera na muza ,ktory sa sprava cez internet ako arogantny blb?Asi si mysli ,ze svet mu je nieco dlzny.Nazivo sa sprava diametralne odlisne. Chcem len dosiahnut aby zistil ,ze kdesi existuje strop.
Pozname sa cez internet, boli sme spolu niekolko dni na silvestra ,neodlepili sme sa od seba ani na chvilku,silvester skoncil,kazdy isiel svojou stranou a potom sme sa dohodli ,ze ostaneme v kontakte lebo obaja mame svoje veci a na vztah nie je priestor a deli nas par sto km. Tak som si povedala ,ze to nema zmysel, ako som usudila z jeho spravania. Prestala som sa mu ozyvat, ale ked napisal s nejakym casovym odstupom som mu odpovedala ,niekedy aj 12hodinovym, prosto som nemala chut mu odpovedat. Naco clovek, ktory ma nechce, nezalezi mu na mne, nie je ochotny urobit nic naviac kvoli mne - mi den co den pise. Ponizuje ma cez spravy a posiela fotky seba. Nie som typ ,ktory si toto necha a preto sa Vas pytam co by tomuto arogantnemu kretenkovi trosku schladilo pekac.
@james98 neslo o nejake ocakavania od toho muza do buducna, ale toto si nenecham. Nemala som cas to nejak vnimat, ale ked som sa tento vikend zastavila a precitala si spravy spatne tak som si povedala len jezis maria a ostala som riadne nasrdena.
sak uplne jednoducho, ako uz zaznelo, blokni ho... alebo mozes vymyslet nejaky super plan ako ho strapnit, ale... k comu by to bolo, komu by to prospelo a co by si tym dosiahla? skor si myslim, ze ta to dobre serie, ze ta nechce a ty by si mozno aj chcela, preto si este tento radikalny krok nespravila... lebo sak ako...
@otvoreneokno taky super plan som nemala na mysli neserie ma to ze so mnou byt nechce, ale serie ma ako sa ku mne sprava nadradene. Ako pan tvorstva ... Niekoho seru ine veci a mna prave toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov