Heh akurat sa mi tuto noc snivalo ze som v Egypte ...Ale uz som tam bol ked som mal asi 10. Bol som v Hurghade a sli sme aj na vylet k pyramídam. Let trval sa mi zda 4 hod. Pozri si ponuku CK hlavne last minute, egypt az taky drahy nieje hlavne na konci letnej sezony.
Asi najlepšia dovolenka zatím. Neskutočne úžasné teplo (na pyramídy sme pozrieť neboli, nevydalo) a krásne prostredie, super more... Hotel bomba. Ovšem, najmenej 4* musíš mať hotel, lebo ináč no, neručím veľmi za výsledky... My sme leteli 4,5 hod. zasa záleží od letového plánu
Skvelá dovolenka, more síce nebolo najideálnejšie, ale bazén to istil =D Leteli sme 3 hod., boli sme aj na pyramídach... inak dosť teplo, ale dalo sa prežiť
na hoteloch si dávaj pozor. uprednostňujú tam nemcov a rusov, takže slovákom dávajú izby nad kuchyňami, kde je hluk.. a pod.. alebo izby do ulice... ak chceš lepšiu izbu, väčšinou si musíš priplatiť na recepcii..
Ak nechceš vidieť mŕtve zvieratá a najchudobnejšie deti, čo ledva živoria, tak na pyramídy nechoď... - hrozné niečo.... Ja som mala šťastie na prekrásne more, ak budeš aj ty mať a bude možnosť určite odporúčam potápanie (môj najlepší zážitok v živote )
podla toho aky hotel a miesto si vyberies.. my sme vzdy mali skvely hotel, uzasny personal.. more taktiez a asi najkrajsie dovolenky stade.. a anglictina tych egyptanov je neprekonatelna
Vrelo odporúčam. Ak si vyberieš správny hotel budeš spokojná. Let trvá ako bolo povedané 3 niekedy 4 hodiny, podľa letového plánu. Horúco ale dá sa to vydržať, ak sa správne budeš chrániť krémami, a nespáliš sa tak su ižiješ peknú dovolenku. ľudia sú tam príjemný a priateľský. Dá sa tam super nakúpiť a to vyjednávanie, to si užiješ plno zábavy.. Výletov je tam do bludu od pyramídy až cez 4-kolky, výlety loďou, šnorchlovanie, potápanie a podobne. Krásne záhrady fakt pekne sa one starajú.. Jedlo.. Tak ako kedy čo sa týka švedských stolov tak musíš chodiť prvá inak budeš papať zbytky Je tam strašne veľa Rusov, dorozumieš sa Anglicky a rusky v pohode.. Asi tak v skratke na čo som si spomenul
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
inak letí sa 4 hod
Avšak ak si zvolíš menej ako 5* hotel, nemusí to byť ono.
Ak nechceš vidieť mŕtve zvieratá a najchudobnejšie deti, čo ledva živoria, tak na pyramídy nechoď... - hrozné niečo.... Ja som mala šťastie na prekrásne more, ak budeš aj ty mať a bude možnosť určite odporúčam potápanie (môj najlepší zážitok v živote )