Chápem že je to ekonomická univerzita, no ekonómiu som mal pár rokov na strednej a v jednom semestri aj na vysokej a viem že ekonómia nieje len o počítaní. Nemám problém sa naučiť nejaké nejaké vzorce, ale matiku fakt nemusím a mám k nej po strednej neskutočnú averziu, avšak oblasť podnikania, manažmentu a určitých odborov na tejto škole ma zaujíma. Je mi jasné že zase na určitých iných odboroch sa tomu nedá vyhnúť, ale to ma ani tak nezaujíma. Vedeli by ste mi niekto poradiť či je na tejto škole nejaký odbor, na ktorý sa oplatí ísť keď fakt z duše neznášam matiku? Niečo čo je zamerané na teóriu a nie nejaké počty, alebo nič také tam nie je ?
Pokiaľ viem, tak na každej jednej fakulte Ekonomickej uni je povinná jazda v podobe : matika 1-2, štatistika, ekonomická teória 1-2. Ale tá matika sa dá zvládnuť
na matike nie je nič ťažké. Stačí jej venovať dostatočne dlhý čas a mať aspoň trochu schopného učiteľa. Keď si úplne mimo tak si vybav doučovanie. Ja som z matiky na strednej prepadal a teraz dávam matiku pomerne dobre ..
Ekonomia a pravo, tam nie je vobec matika, len trochu na ekonomii sa ucia vzorce a vypocty, ale matika ako taky samostatny odbor sa vobec neuci, ani ako dobrovolny predmet tam nie je. Na ostatnych odboroch je myslim, ze vsade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov