Rozmýšľala som nad štúdiom ekonomie - či už v BB, Ke, BA alebo Nitre. No problem je v tom, že som si nezvolila seminár z matematiky a v štvrtom ročníku už matematiku vôbec nemáme, na doučko nechodím. Preto by dom sa chcela opýtať tých, čo študuju ekonomiu
v BB som študovala, tam po novom už druhý rok už matiku na prijímačky nepotrebuješ, čiže ani maturovať z nej nie je potrebné, prijímačky sú len z ekonómie a z jazyka, ale v prváku je matika aj v ZS aj v LS a v druhom v ZS zase štatistika a tak 3/4 ročníka zvykne tieto veci prenášať, ale gymnazisti sú na tom lepšie v tomto, tam zas bude treba zabrať na účte v 3. ročníku
Tá matika je vlastne opakovanie matematiky z gymnázia, teda aspoň mne to tak prišlo, minimum bolo pre mňa nové a tiež som nemala seminár z matiky v 3. ani vo 4. ročníku. Mala som seminár z ekonómie a to mi viac pomohlo na vysokej, pri predmete ekonomická teória 1,2
do BA sa v pohode dostanes... bola som na prijimackach a priklady sa dost opakuju a stale rovnaky typ (myslim ze maju aj knizku ku tomu) a uprimne, konkurencia nie je vysoka a tych ludi beru fakt vela...
Na euba sa dostanes lebo berú fakt kazdeho ... nam povedala teraz profesorka ze aj keby sme odovzdali prázdny papier tak by nás prijali... a čo sa týka matiky... nie je to nejaký brutál, len treba počítať a samozrejme vediet ako sa pocita rovnica, co su nulove body atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov