zaujima ma ci aj vy ste si vsmli ze : sedim eline alebo autobusu..predo monou sedi...dajme tomu ktokolvek...elina sa rozbehne zo zastavky a je preplnena!!ktokolvek predo mnou sa zrazu postavi a ide cez tu tlačenicu k dveram aby vystupil na dalsej zastavke
sak a neni ti jedno, ci sa ten clovek bude predierat teraz alebo o par minut?
a navyse, ten clovek nema istotu, ze tam stihne vystupit. aspon ja to tak robim. pretoze kym sa prederem cez tych ludi, tak sofer uz moze ist dalej a nemusi si vsimnut, ze sa derem
preco ta to trapi? ja som tiez taky, ze ked vidim preplnenu ekelektricku a cas ma suri, tak sa skorej postavim aby sa mi nestalo ze nestihnem dojst ani len k dveram. Sice mam moznost chodit aj autom ale s MHD je to v Bratislave ovela lepsie,
@flagrantine UZ DRUHY KRAT PISEM ZE MA NIC NETRAPI ALE ZAUJIMA MA TO PRECO TO TAK JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @flagrantine@rabbitko9@acvd43xa7w Dnes som siel v eline a stal som..pani sa zrazu postavila a drala sa k dveram za kazdu cenu aj ked musela vedet ze zastavka je asi 800m este...cize potom tam stala zbytocne a mna zbytocne drgala a stupila my na nohu...ako mne to nevadi ale zaujima ma preco to tak....nemoze clovek radej posediet a vystupovat az ked uz naozaj je pri zastavke..ako naco si sadam ked teda potom este stojim 800m pred zastavkou?
@mcaxebread uz po treti raz pisem ze ma to netrapi ale zaujima a to je rozdiel...mne je to jedno ze ked niekto chce zbytocne stat (aj tak neovplyni rychlost drahy elektricky) ale nemusi pritom stupat na nohy inych ,drgat alebo nenapadne pri predierany sa vytiahnut penazenku z gati napriklad...ja sa postavim az ked elina brzdi lebo aj tak tam zastavi...
poviem moj nazor. ked chodis autobusom a elektrickou dost casto, tak mozno si si vsimol, ze je vela ludi, ktori sa pchaju dnu este kym vsetci nevystupili. kebyze ti ludia vstanu az ked mhd stoji a zacnu sa predierat von, tak by bola sanca, ze by nestihli ani vystupit. ...... ja som uz tiez parkat zazila situaciu, ze sa tak cezomna predierali starsi ludia, pricom aj ja som vystupovala na tej zastavke, ale po styroch rokoch to mam uz niekde a neriesim to. clovek si na to zvykne.
@malcharek počuj poviem ti to takto. urob na to školenie, urob prezentáciu o tom akí sú ľudia blbí a chcem vidieť či sa teda niečo zmení. ľudí jednoducho nezmeníš, ďalej sa budú predbiehať za akciovými výrobkami, ďalej budú nadávať na špaky na zemi, chápeš to už??
ANO ANO PRESNEEEEEEEEEEEE aj ja to nenávidím uplne najviac proste.. vždy počkám kým to zastaví, niekto otvorí dvere, skoro všetci vystúpia a až potom sa postavím a vyjdem si na hotové
hento sú úplní kokoti čo to robia, hlavne starenky čo vyzerajú jak keby mali posledné štádium lepry, štyri barle má a bude sa jebať cez tú plnú električku najlepšie v zákrute..
Hehe presne, ale ja vacsinou niekde sedim a sledujem len tych ludi, ako sa deru...moja strategia je ale ina! pockam kym autobus zastavi, dvere sa otvoria a potom v maximalnej rychlosti v plnej sile vystartujem!
Ja to tiež neznášam, najviac keď je električka zastávku pred konečnou, tak je jasné že budem vystupovať ale tá piča čo sedí vedľa mňa musí proste vstávať kilometer dopredu
@flagrantine kto chodi nakupovat do obchodov ked ma zlavu??? ja teda urcite ne..ked sa my nieco lubi alebo to chcem dam za to akukolvek sumu... ako sa my uz dnes stalo pisala my kamaratka a pytala si kolko som vysolil za tetvanie...vravim 220€..ona reku ci to neni vela....vela...co je to vela??vela je tolko ze si to nemozes dovolit hned ani naraz ale musis na to setrit...
ja si skoro nikdy nesadám, mám svoje miesto pri zadných dverách kde počúvam mp3 a mám piči celý bus/električku ale pokiaľ sedím v buse, musím sa predrať počas jazdy ku dverám, pretože naši vodiči mhd majú úplne u riti zastaviť aj na povinnej zastávke, takže sa neoplatí riskovať sedieť na zadku a čakať na spasenie. asi toľko.
v preplnenom spoji sa aj ja bojím, že nestihnem vystúpiť. nieto ešte nejaký starý človek, ktorý sa hýbe rýchlosťou zabrzdeného slimáka. bože, chlape, logika....
@stuntbiker o tom je slobodne internetove forum ze mozeme vsetci rozoberat co chceme.....TO HOVORI ZA VSETKO!a ne ten tvoj pridrbany troll..to si sa na nic ine nezmohol??to si tak ubohy???a mas 17 rokov tak chod este mame cucat cecok alebo sa vozit na to črepe z roku komistov co mas pomalovany jak hipisak a krasne vyplneny profil ktory svedci o tvojom IQ...(musim zomriet??si psychos alebo trpis nejakou naivnou predstavou?)
@stuntbiker chces povedat ze ako 17 rocny nemozes mat pracu,brigadu alebo vseobecne peniaze?no vidis ja mam 19 a mam penaze....aka je lepsia motorka za 1000€??akurat lespi srot ako mas nic viac..kolega v robote ma gsxr-u okruhovu a to je lepsia motorka..a stala podstatne viac ako 1000€..nie som šef newem odkal si to zobral ale urcite mam toho viac za sebou ako ty...studujes??vidis ja uz rok robim...preto si mozem dovolit aj auto a ine veci..a to som o 2 roky starsi...a cim som namysleny?ze mam viac penazi ako ty???alebo ze mas 17 a ides mna poucovat???za 4 mesace letim do USA a na vsetky veci okolo toho (letenka,viza,biometricky pas atd) som si zatahol zo svojeho cize preto som sef???lebo viem setrit a mam robotu??nie som sef..len mam vac skusenosti ako ty...
@stuntbiker (je my jedno ci to je malovane kreslene alebo ake ide o to ako to vyzera..jak sedlak z dediny ktory si kupi fiat 500 a stuninguje ho da tam muziku spojlere ale aj tak to je navzdy len Šopa a fiat..)a tvoje vyjadrenia typu epic fail a ten trol face svedci o tvojom IQ a preto nesi ani hodny aby som vobec obetoval este jednu vetu pre teba.
@malcharek uf cakal som text plny nadavok nastastie to tak nieje
takto tu moto ano komunisticky srot mam 2 roky do skoly co dostavam na desiatu davam do motorky uz je v nom 500euro ! za 2 roky kazda koruna ide do neho setrit viem byvam na dedine kde sa neda zohnat brigada snazil som sa o to a nevyslo ...
gsxr je super moto no na moj styl jazdy nie
2 vec checm jazdit male objemi napr 600 triedu jazdi kazdy a ludia co chodia na stuntriding akcie tak ich uz nebavy stale kukat na 600 preto sme hrstka ludi co sa rozhodla jazdit malu triedu po simsone kupujem MZ 150 vyzsie nejdem
ked ti poviem ze na tom simsone dokazem to co na 600 tak asi neuveris a ked ti poviem ze ako jediny na sk zvladnem nejake kusky a niektore som prvy spravil tiez asi neuveris
to ze si sef mi prislo take ze hned musis vynadat len za to ze niekto s tebou nesuhlasi
namysleny ? precitaj co si mi napisal to je ako keby ti napisem ze tvoje trapne pistole alebo tak chapes ? ked ta to bavy nieje co riesit a nestaram sa do toho ja mam radsej ked clovek ma hociake hoby ked aj tenis ale nie poflakovanie ale taketo podobne reci ma len posuvaju vpred a na mojej komunistickej rakete to dotiahnem daleko uz len za podobnych ludi smiali sa aj teraz sa niektory smeju
@stuntbiker vidis??kde by si zobral 1000 na lepsiu???KEBY DO TOHO STAREHO TATOSA NENAJEBES 500€ a este sa stym aj nechvalis...dokazal by si nasterit dalsich 500 a mas 1000=motorka lepsia...zatial by si sa nevotzil na nicom no mal by si lepsu motorku...no vidis a ja to mojim sefovstvom a namyslenostou uz v 19 doahujem tak ze mam uz rok stalu robotu (kukni albumy ak chces) a letim za more...cize asi tak nejak a smiat sa mozem ja akurat ked si myslis ze za to ze vies nejake kusky si majster a dotiahnes to niekam asi tazko ked teraz mas problem zohnat 1000€ na motorku a ked to chces robit vo velkom aby si zarobil treba aj kapital nejaky alebo sponzorov co si myslim ze ziadneho nezozenies lebo je to riskantny typ investicie (obzvlast ked ide o typka z dediny co ma motorku aku mas) a pochybujem ze ta to uzivi... ako kopa nalepiek na kope ma má ohromit???slaby pokus...try again..
@stuntbiker a nie som namysleny...skor ty..´´asi neuveris a ked ti poviem ze ako jediny na sk zvladnem nejake kusky a niektore som prvy spravil tiez asi neuveris ´´ ako to ze vies nejake kusky ta vytrhe z biedy alebo si myslis ze to je len tak ze viem take salto taky kusok tak urcite za 2 roky budem hviezda?ked ani nemam poriadne na motorku??ne to este na tym mechanikov alebo ine veci potrebne na freestyle nejaky...to neni len tak ze hop,klobaska zjem ta...skus vyrast z tych snov a zi realitu a potom my napis.
@malcharek neviem ako ty ale ja som si uz nejake sny splnil zacal si sa vytahovat o svojom tripe tak som ti napisal ako som na tom ja takze ja sa nevytahujem a predstav si ze sponzorov mam ale nikto nema na svete spoznora co mu uzivi cely stunt
co mi ty tu placas o stunte ked si asi este na moto ani nesedel to akoze do teraz som mal setrit prachy a divat sa ako jazdia ostatny ? nebud smiesny poznam cecha co jazdi na babete a kazdy ho za to obdivuje len chrapun ako ty nikomu nic nedopraje ani ten kusok stastia
dobry den mate brigadu ano mam akurat na teba cakame tu mas liter na novu motorku a dakujem uz mam novu motorku ale nemam na benzin zobud sa zo sna a potom mi napis ty
ty sa hras na majstra sveta co vsetko vie vsade bol napr aj zo stickerom ked ta to neohromilo tak co teraz ? je ovela viac ludom co sa to lubi to tebe nevysiel pokus o frajerinu
haha tym mechanikou vsetky upravy na moto robim sam niesom lavy trocha chvalenkarenia jedini simson s kotucom na slovensku
inac si prvy clovek co to bere podla velkosti motorky a tak popritom nemas ani sajnu o motorke upravach stunte ako celkovom
picujem ti ja do kulturistiky ? a preco neposilujes cecky ? a preco neposilujes kridla ? ked sa nevyznam drzim hubu a krok co je u teba problem
toto keby dam precitat hociakemu co jazdi stunt tak sa pekne schuti zasmeje toto patri do motocasopisu kolonka
Pohlad "bezneho" cloveka na stunt tolko chalanou s tim zacalo a bolo dobrych bohuzial boli a su ako ty a co mala motorka hned velka a idem a co naco dobre brzdy sadnem a idem
pozri ako zacinal martin kratky (jawa pionier jawa 350 mz kawa 636) a jazdi spicovku svetovu uroven
@stuntbiker kamarat aj ja mam babettu a jazdil som na nej 5 rokov...som vyuceny automechanik (cize som lavy asi ako ty)...pracujem uz rok s doplnkamy a srojmy na posilovvanie,a s kulturistikou nemam nic spolocne ...ja si len cvicim pre seba ..tu mas te kridla » www.birdz.sk/editovat/fotoal... a kto chce sii robotu najde!
@stuntbiker a ty mas odkal istotu ze budes ako ty typci ktory z hovna urobili zlato??to je jak bill gates...ani vysoku nemal nic a teraz aky je?a aku sancu mas ze sa take stastie stane aj tebe??
@53 pre teba je cifra 1000 € pre niekoho ne.zalezi na tom je pre teba vela..rozumiem ze ked nerobis ale stufujes nemas love ako iny aj ja som tak na tom bol a preto som nesiel na nadstavbu a nasledne mal maturu a radsej siel makat..a mam sa lepsie ako na skole a mam vac penazi...vela je tolko ze si to newes dovolit naraz ale musis na to setrit...
@stuntbiker no servis znie lepsie ako skakanie na motorke ako hlavny zdroj obzivy..to je skor konicek pokial nie si naozaj na profi urovni lebo ja si myslim ze na SR sa s tym diera do sveta urobit neda..ale servis sa my paci
@malcharek A čo akože že sa niekto chce zabiť? Kto chce nech sa zabije. Ja tomu nezabránim. Psychický problém môže mať aj ten kto sa zabiť nechce. A mne sa zdá že ty taký problém naozaj máš. Inteligentov ako ty som už nasral desiatky. A navyše neovládaš gramatiku. Takže si nájdi cvokára a doučovanie gramatiky.
nwm ako to chodi v elektrickach ale v autobuse SAD to neni na 100 % iste ze autobus zastavi , ked vidi ze nikto nechce vystupovat,, tak sa radsej postavim ako keby som sa mal previest na dalsiu zastavku
@flagrantine naco stlacim tlacitko na otvorenie dveri ked evidentne vidim ze nvutri ho uz nekto stlacil a dvere sa na 100% otvoria??teraz roumies ty mne?to je prirovnanie hodnej debaty so mnou a ne tvoje žvasty!
presne tak isto..a najmä dôchodcovia vstávajú na ešte keď električka stojí na zastávke, aby mohli na ďalšej vzdialenej asi 2min. vystúpiť. alebo keď je fest tlačenica a stojím vo dverách tak tá vystupujúca babka, že no pustíte ma, pustíte ma? (veď vidím, že sa už 10min. netrpezlivo tlačí a mrví a bude chcieť vystupovať) vrr. alebo naj hláška je: budete vystupovať? (namiesto toho, aby mi povedala, že ju mám pustiť). to bola blbosť dávať dôchodcom zadarmo dopravu.
mňa najviac sere, že dôchodci sa musia jebať do Tesca najlepšie ráno, keď všetci potrebujú ísť do roboty alebo do školy... Mohli by dôchodcom vyčleniť vlastné trolejbusy :/
Tak sa asi budem drať dopredu prvá keď viem, že je vo voze milión ľudí a asi NESTIHNEM vystúpiť až keď električka zastaví. Predierať sa musím tak či tak tak nechápem nezmyselnosť toho čo si napísal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a navyse, ten clovek nema istotu, ze tam stihne vystupit. aspon ja to tak robim. pretoze kym sa prederem cez tych ludi, tak sofer uz moze ist dalej a nemusi si vsimnut, ze sa derem
kopne do brca a nezastaví, čo potom?
filip
@zajkousko a myslis ze ja chodim MHD rád?keby my nezhabali na rok papiere tak ani ja nechodim v MHD...
hento sú úplní kokoti čo to robia, hlavne starenky čo vyzerajú jak keby mali posledné štádium lepry, štyri barle má a bude sa jebať cez tú plnú električku najlepšie v zákrute..
@h8u asi jedina normalna sak naco naco sa budem stavat a drgat a tlacit sa ked pockam kym seci vystupia a odidem bez problemov???
@h8u vystihla si to
@mcvpn presne o to ide aby clovek nebol za kokota ked sa dere..suhlasim
@moonbeam nechapes sarkazmus a ironiu?
bože moj.
ja si skoro nikdy nesadám, mám svoje miesto pri zadných dverách kde počúvam mp3 a mám piči celý bus/električku ale pokiaľ sedím v buse, musím sa predrať počas jazdy ku dverám, pretože naši vodiči mhd majú úplne u riti zastaviť aj na povinnej zastávke, takže sa neoplatí riskovať sedieť na zadku a čakať na spasenie. asi toľko.
Električka,autobusy MHD a ludia
Troll face...
FACEBOOK
ANTIFUNEBRACKA
UFO ( )
Blb
Je na tom nieco zle????
toto su tvoje fora
to hovori za vsetko
..kvak..
rozoberaj si tu co chces a nehraj sa na sefa urazaj vies koho
daj mi kes a kupim si silnejsiu moto
uz si sa odsudil za tvoju prijebanu namyslenost o takychto ludi by som si obtrel hovno z podrazky
mam 17 studujem s kade mam zobrat 1000 na vecsiu moto ?
domalovany ako hipisak ?
ani nevies co je sb malovane to nieje
Epic fail
tvoj hipisak
..kvak..
takto tu moto ano komunisticky srot mam 2 roky do skoly co dostavam na desiatu davam do motorky uz je v nom 500euro ! za 2 roky kazda koruna ide do neho setrit viem byvam na dedine kde sa neda zohnat brigada snazil som sa o to a nevyslo ...
gsxr je super moto no na moj styl jazdy nie
2 vec checm jazdit male objemi napr 600 triedu jazdi kazdy a ludia co chodia na stuntriding akcie tak ich uz nebavy stale kukat na 600 preto sme hrstka ludi co sa rozhodla jazdit malu triedu po simsone kupujem MZ 150 vyzsie nejdem
ked ti poviem ze na tom simsone dokazem to co na 600 tak asi neuveris a ked ti poviem ze ako jediny na sk zvladnem nejake kusky a niektore som prvy spravil tiez asi neuveris
to ze si sef mi prislo take ze hned musis vynadat len za to ze niekto s tebou nesuhlasi
namysleny ? precitaj co si mi napisal to je ako keby ti napisem ze tvoje trapne pistole alebo tak chapes ? ked ta to bavy nieje co riesit a nestaram sa do toho ja mam radsej ked clovek ma hociake hoby ked aj tenis ale nie poflakovanie ale taketo podobne reci ma len posuvaju vpred a na mojej komunistickej rakete to dotiahnem daleko uz len za podobnych ludi smiali sa aj teraz sa niektory smeju
..kvak..
» lime-online.com/forum/viewtopic...
ked nevies tak nepis
ty fiat
..kvak..
co mi ty tu placas o stunte ked si asi este na moto ani nesedel to akoze do teraz som mal setrit prachy a divat sa ako jazdia ostatny ? nebud smiesny poznam cecha co jazdi na babete a kazdy ho za to obdivuje len chrapun ako ty nikomu nic nedopraje ani ten kusok stastia
dobry den mate brigadu ano mam akurat na teba cakame tu mas liter na novu motorku a dakujem uz mam novu motorku ale nemam na benzin zobud sa zo sna a potom mi napis ty
ty sa hras na majstra sveta co vsetko vie vsade bol napr aj zo stickerom ked ta to neohromilo tak co teraz ? je ovela viac ludom co sa to lubi to tebe nevysiel pokus o frajerinu
haha tym mechanikou vsetky upravy na moto robim sam niesom lavy trocha chvalenkarenia jedini simson s kotucom na slovensku
@18miki18 persne ...
..kvak..
inac si prvy clovek co to bere podla velkosti motorky a tak popritom nemas ani sajnu o motorke upravach stunte ako celkovom
picujem ti ja do kulturistiky ? a preco neposilujes cecky ? a preco neposilujes kridla ? ked sa nevyznam drzim hubu a krok co je u teba problem
toto keby dam precitat hociakemu co jazdi stunt tak sa pekne schuti zasmeje toto patri do motocasopisu kolonka
Pohlad "bezneho" cloveka na stunt tolko chalanou s tim zacalo a bolo dobrych bohuzial boli a su ako ty a co mala motorka hned velka a idem a co naco dobre brzdy sadnem a idem
pozri ako zacinal martin kratky (jawa pionier jawa 350 mz kawa 636) a jazdi spicovku svetovu uroven
*facepalm*
..kvak..
Angyal Zoltan co zacal na srotoch ako ja a kde jazdi teraz
tak prosim nebud mudry ako radio ked nevies ani co to obnasa
mozno sa to v tej amerike naucis
good luck
lebo ma to uz ozaj vytaca niektore tvoje spravy su oozaj na zamyslenie
a naspor 1000 a kup velku moto take cifri sem hadzes
a vkuse len ja ked som mal 19 len ty ty ty ty ty ty
..kvak..
a kto chce sii robotu najde!
len sa mi nelubil tvoj pristup ako beres mladsich neviem mozno si v 17 uz bol na vrchole ale o tom to nieje
robotu budem mat az po strednej tak isto neviem ci pojdem na maturu chcem si spravit servis uvidime az tak lavy niesom
..kvak..
servis by bola parada hlavne klampiarina a moto lebo nove motory ma nebavia sama elektrika mat dobru dielnu freza sustruh a pod ...
..kvak..
@18miki18 tu tvoju?
» www.birdz.sk/forum/najde-sa-...
veď sa pozri ako ti tu na tie tvoje fóra ľudia reagujú božeeeeeeeee toto je bezpredmetná strata času
Tak sa asi budem drať dopredu prvá keď viem, že je vo voze milión ľudí a asi NESTIHNEM vystúpiť až keď električka zastaví. Predierať sa musím tak či tak tak nechápem nezmyselnosť toho čo si napísal