Preto na Kubu, lebo je to asi najkrajšie miesto na svete. Je tam stále teplo, krásne pláže, krásne americké autá z 50tych rokov a neopísateľná atmosféra. Poznal som jedného kubánčana ktorý študoval v Košiciach na TU a on rozprával o Kube ako o najlepšom mieste na svete. Povedal že ľudia sú tam kľudnejší a spokojnejší ako tu. Nie sú veľmi bohatý no šťastie vidia inde. Ako mi raz odpísal v jednom maily, keď už bol doma, že nechápe ako že my tu na Slovensku na nič nemáme čas keď vlastníme toľko techniky ktorá by nám prácu uľahčovala. Napriek tomu že nevlastní žiadne technické vymoženosti vždy si čas nájde.
Ja by som chcela zit niekde v Polynezii alebo na Maldivach,Mauriciusi...alebo v Indii,Iraku,Irane,..aj arabske krajiny sa mi lubia...chcem tam zit preto..lebo ..osobne dovody
napriklad vo Vietname sa da kupit obrovsky dom na plazi za 100.000 SKK. No nevyuzi to! A potom uz len zneuzivat vietnamske deti...ale to robia vacsinou nemecky obcania, co sa tam prestahovali "za oddychom"
ked uz by som si mala vybrat tak niekde kde je teplucko a prijemne aspon tak mimmalne 23 stupnov a kde by sa mi pacilo prostredie. nejaku vysnivanu zem nemam ale mozno by som ostala aj v takej USA alebo v Rusku len skoda ze je tam takaaaa zima inak je to uzasne nieco ... alebooo na novy zeland
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov