Myslím si že my tu na Birdzi aj tak hovno vyriešime,nič s tým neurobíme,takže je lepšie sústrediť sa na veci,ktoré môžme ovplyvniť- a to sú naše vlastné životy.
zas ja si myslim ze si treba povedat nazor. Ked ho nepovieme, bude mat ta druha strana vacsiu silu a pojdeme sami proti sebe. Podla mna sa nasa vlada boji lebo je jednoducho neschopna poradit si napr. s ciganmi a uz vobec si netrufa na imigrantoch o ktorych na Slovensku vieme asi tolko ako o domorodych kmenoch v Kongu. No a potom su tu ludia pudovo braniaci to svoje, bez empatie, so strachom z neznameho, neochotni hladat zlozitejsie riesenia a celkom prirodzene iduci proti tomu co im v kostole v nedelu citaju... Poslat niekoho spat do Afriky pre mna nie je riesenie, ale dosledok pohodlnosti a strachu.
@tomiq254 presne tak : / ja sa bojím že mi ublížia alebo mojej rodine ... ked sem prídu sa budem báť isť aj von .. tým že sem dojdu imigranti to nebude dobre pre Slovensko .. svet ide do riadnych sračiek
Nie emigrovať preč odtiaľto stači sa im postaviť a nepustiť ich sem. Proste je chore aby sme my utekali pred inými vo vlastnej krajine Neverím, že naša vláda dopustí aby sme ich prijali. V každom štáte EÚ sú nepokoje a protesty proti prijatiu migrantov a je to prirodzené. Len sa to tak vyostruje, že včera Taliani vyhlásili: Ak si europa neprerozdelí prisťahovalcov čo majú v Taliansku tak im všetkým dajú dočasné víza nech sa rozlezú do Európy. A to je dosť také vydieranie. Mali by sa zavrieť hranice tak ako to bolo pred schengenom a len na pas či občiansky cestovať aby sa nám sem nenasáčkovali.
Mna zas pobavili moravski cigani ako sa vyhrazaju ceskej vlade, ze ak prijmu tu zgerbu, tak emigruju vsetci cigani prec z CR .
Ked odijdu aj ti nasi cigani, tak budeme mat miesto na tu zgerbu konecne budem mat noveho suseda .
EK nemoze projat tieto kvoty lebo bude musiet prijat aj obcanov postkomunistickych, ktori utekaju za lepsim zivotom a popravde, ani my slovaci tu nechceme ciganov z bulharska, rumunska, moldavska....
Keby EK prijala vychodne staty do eu, tak by rusi museli prijat velke mnozstvo africanov
@rocafella no taliáni im možu im dat aj trvalé víza, ale ak okolité štáty (a vôbec najlepšie celá Europa) komplet úplne uzavrie hranice, čo by bolo vôbec najlepšie ),
tak im tí negroši zostanú v Taliansku (a odtial by ich mali pronto vyexpedovat na5 do Afriky.. )
suhlasim s nazorom, ze ked sa nam doteraz nepodarilo spravit poriadok s ciganmi, tak s tymito si tiez neporadime.
na jednej strane sa tvaria ako utecenci, uboziaci utekajuci pred biedou a prenasledovanim v svojej rodnej zemi, ale len co sa dostanu cez hranice zacinaju robit bordel, utlacat nas, diktovat si podmienky.. mali by niekde v rohu tisko cakat na milost a snazit sa prisposobit nasmu systemu ak tu chcu byt. kto to kedy videl, aby si nevitany host urcoval podmienky svojej navstevy. z ludi hladajucich novy bezpecnejsi domov a lepsie podmienky pre zivot sa stava bojovy nalet snaziaci sa znicit vsetko, co mu stoji v ceste. skor mi to pride ako ticha vojnova strategia ako rozkradnut a zotrocit Europu. dav, ktoremu vsetci otvaraju dvere, lebo je obrovsky a maju z neho strach, nie je nic ine nez najazd a nasilny vpad na nase uzemie. nechapem, ze to nikto nevidi a vsetci sa len prizeraju.. v tom musi byt nieco nekale, co bezni smrtelnici nevidia.
Drahi bratia a sestry, situacia s imigrantmi je viac ako vazna.Mohamedani- moslimovia uz oddavna skusali dobyt Europu a znicit krestanstvo, ale obyvatelia kontinentu sa vzdy uchylili k jedinej zbrani a pomoci- Sv. Ruzencu a nasej Pomocnici Panne Marii.
Bolo to mnohokrat v minulosti, hlavne za tatarskych vpadov, odkial mame mnohe svatyne a putnicke miesta, napr. Levocska hora, ale aj proti Turkom napr bitka pri Lepante, pri Viedni a mnoho dalsich, kedy na prihovor Panny Marie sa nemozne stalo skutocnostou a obrovske moslimske presily boli na hlavu porazene a nastal zvrat. Preto aj my sa modlime a prosme Pannu Mariu, aby zastavila priliv imigrantov, lebo to je v skutocnosti dalsi boj proti krestanstvu, ktory nam tu zavadzaju nasi skorumpovani politici EU pod zamienkou humanitarnej pomoci.
Jedine Nasa Pani nam moze pomoct a aj pomoze, ak sa na nu s doverou obratime. Chopme sa nasej najmocnejsej zbrane- Ruzenca a bojujme modlitbou.
Nase televizie v EU su ticho ale Russia Today ukazovala v spravach velke demonstracie v mnohych krajinach EU.
Prijemny pozehnany den
ze by mali ostat tam kde su a realne si riesit ich problemy, ano vsetci mame problemy europske, slovenske, svoje a oni maju obciansku vojnu ale mozu si za to sami, kedze su zvyknuti na cisti chaos, anarchiu pomaly, pre nich, pre vacsina je len ich nabozenstvo a ich nazor, a to nehovorim o tom ako sa spravaju k zenam, jednak na to nemame peniaze a navyse sem pridu tvaria sa ze sak my sme anjelickovia zavolaju si sem svoje rodiny ktore maju kazda minimalne 20 clenov, a bude tu cisty bordel, nie fakt nie dakujem, nie som rasista ani nic ale nesuhlasim s tymto sprostym napadom, slovaci nie su zvyknuti na cudzie narody sak uz kolko veci sa stalo
niekde tusim v taliansku znasilnili nejaku talianku a v nemecku tusim zabili
@sashinushka ..myslíš, že iba 1 - 2
prípady boli ?
v immigrantskích oblastiach a krajinách stúpla celková NASILNA kriminalita (rapes, murders, gangrapes, beats, LP, etc..) o niekolko 100 -až 1600 % viac, za posledné roky..
(v škandinávskich krajinách,švédsko, nórsko, dánsko, ale aj francia, UK, atd - každá 4. -5ta žena,/dievča znásilnené, za posledních niekolko rokov)
Martina Ridlova Ludia len chodte,tu nejde o boj proti islamu. Toto co je teraz v Taliansku sa do Europy dostat nemoze,to su ludia co maju penazi viac nez my, maju smartphony,su dobre obleceny a nevedia sa vobec spravat. Znasilnuju a biju aj za bieleho dna,nastahuju sa k niekomu do domu a ani policia si s nimi nevie dat radi lebo nemozu,kradnu co sa im zachce. Maju svrab,tuberkolozu,ebolu atd. Oni pomoc nechcu,odmietaju ubytovanie v trojhviezdickovych hoteloch,nepaci sa im strava, ja keby som v nudzi tak som rada ze mam nejaku postel a co jest. Ale toto si do Europy pustit nedajme,toto nie su ludia. A nikto mi tu nepiste o rasizme,lebo mna zaujima poriadok v nasich mestach,nie aby sa clovek bal po siedmej hodine vobec ist von,ako to uz v niektorych talianskych mestach uz vypada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Lenže keď ich tu bude strašne veľa nebude sa dať ani vychádzať na ulicu lebo ťa zabijú pre 1 euro. Ako môžeš povedať že sa nás to netýka.
Ked odijdu aj ti nasi cigani, tak budeme mat miesto na tu zgerbu konecne budem mat noveho suseda .
EK nemoze projat tieto kvoty lebo bude musiet prijat aj obcanov postkomunistickych, ktori utekaju za lepsim zivotom a popravde, ani my slovaci tu nechceme ciganov z bulharska, rumunska, moldavska....
Keby EK prijala vychodne staty do eu, tak by rusi museli prijat velke mnozstvo africanov
tak im tí negroši zostanú v Taliansku (a odtial by ich mali pronto vyexpedovat na5 do Afriky.. )
na jednej strane sa tvaria ako utecenci, uboziaci utekajuci pred biedou a prenasledovanim v svojej rodnej zemi, ale len co sa dostanu cez hranice zacinaju robit bordel, utlacat nas, diktovat si podmienky.. mali by niekde v rohu tisko cakat na milost a snazit sa prisposobit nasmu systemu ak tu chcu byt. kto to kedy videl, aby si nevitany host urcoval podmienky svojej navstevy. z ludi hladajucich novy bezpecnejsi domov a lepsie podmienky pre zivot sa stava bojovy nalet snaziaci sa znicit vsetko, co mu stoji v ceste. skor mi to pride ako ticha vojnova strategia ako rozkradnut a zotrocit Europu. dav, ktoremu vsetci otvaraju dvere, lebo je obrovsky a maju z neho strach, nie je nic ine nez najazd a nasilny vpad na nase uzemie. nechapem, ze to nikto nevidi a vsetci sa len prizeraju.. v tom musi byt nieco nekale, co bezni smrtelnici nevidia.
pozri sa do výkladového slovníka, čo znamená slovo emigrant a možno zistíš, že si totálne, ale TOTÁLNE mimo...
až keď sa spamätáš v pojmom a dojmoch, potom sa vyjadruj...
Bolo to mnohokrat v minulosti, hlavne za tatarskych vpadov, odkial mame mnohe svatyne a putnicke miesta, napr. Levocska hora, ale aj proti Turkom napr bitka pri Lepante, pri Viedni a mnoho dalsich, kedy na prihovor Panny Marie sa nemozne stalo skutocnostou a obrovske moslimske presily boli na hlavu porazene a nastal zvrat. Preto aj my sa modlime a prosme Pannu Mariu, aby zastavila priliv imigrantov, lebo to je v skutocnosti dalsi boj proti krestanstvu, ktory nam tu zavadzaju nasi skorumpovani politici EU pod zamienkou humanitarnej pomoci.
Jedine Nasa Pani nam moze pomoct a aj pomoze, ak sa na nu s doverou obratime. Chopme sa nasej najmocnejsej zbrane- Ruzenca a bojujme modlitbou.
Nase televizie v EU su ticho ale Russia Today ukazovala v spravach velke demonstracie v mnohych krajinach EU.
Prijemny pozehnany den
niekde tusim v taliansku znasilnili nejaku talianku a v nemecku tusim zabili
my opinion
@sashinushka ..myslíš, že iba 1 - 2
prípady boli ?
v immigrantskích oblastiach a krajinách stúpla celková NASILNA kriminalita (rapes, murders, gangrapes, beats, LP, etc..) o niekolko 100 -až 1600 % viac, za posledné roky..
(v škandinávskich krajinách,švédsko, nórsko, dánsko, ale aj francia, UK, atd - každá 4. -5ta žena,/dievča znásilnené, za posledních niekolko rokov)
» www.google.sk/?gws_rd=cr,ssl&...
som skopirovala od pani čo žije v Talianku :
Martina Ridlova Ludia len chodte,tu nejde o boj proti islamu. Toto co je teraz v Taliansku sa do Europy dostat nemoze,to su ludia co maju penazi viac nez my, maju smartphony,su dobre obleceny a nevedia sa vobec spravat. Znasilnuju a biju aj za bieleho dna,nastahuju sa k niekomu do domu a ani policia si s nimi nevie dat radi lebo nemozu,kradnu co sa im zachce. Maju svrab,tuberkolozu,ebolu atd. Oni pomoc nechcu,odmietaju ubytovanie v trojhviezdickovych hoteloch,nepaci sa im strava, ja keby som v nudzi tak som rada ze mam nejaku postel a co jest. Ale toto si do Europy pustit nedajme,toto nie su ludia. A nikto mi tu nepiste o rasizme,lebo mna zaujima poriadok v nasich mestach,nie aby sa clovek bal po siedmej hodine vobec ist von,ako to uz v niektorych talianskych mestach uz vypada.