Ja wiem ze je to mozno trosku mimo tema ale tento film som vydela strasne wela krat a strasne ma zaujma ze co si o tom myslite... Moze to byt pravda ze Emily naozaj napadne Diabol a cez jej osobu nas bdue pokusat hmm? .. A proste vsetko co sa v tom filme
ty pises ze si to videla velakrat....mne stacilo raz a to som sa po tom filme bala zobudit o tretej rano je to sice zalozene na skutocnej udalosti no nehltam z toho kazde slovo ci udalost co tam ukazuju.... inak velmi dobry horor
to môžu napísať že podľa skutočnej udalosti ale 90 % toho filmu je dotworených ...ale podľa mňa je to dobrý horor...tak na psychiku...a nie nejaká blbosť kde strieka umelá krw a nejaká štetka tam wrieska čiže tak
Ten film je naozaj skutočný príbeh ktorý sa stal. Bol som na prednáške jedného exorcistu a on potvrdil, že stačí nám pozrieť tento film... a už sa ho nemusíme na nič vypytovať, lebo všetko čo v tomto filme ukazali on už zažil.
Napr. Jedna mladá dievčina ktorá mala sotva 40 kg ho nadvihla a odhodila takým spôsobom, že letel vzduchom 4 metre a to on váži 145 kg. Takže to dievča mala nadľudskú silu ktorú jej niekto musel dať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Poseroutka som, ale horory ma neberú.
Napr. Jedna mladá dievčina ktorá mala sotva 40 kg ho nadvihla a odhodila takým spôsobom, že letel vzduchom 4 metre a to on váži 145 kg. Takže to dievča mala nadľudskú silu ktorú jej niekto musel dať.