Ano vyzera to ako otrepana diskusia.. ale co mna nasralo je ze zrazu je vsetko EMO..
Uz aj na kapelach ako su napr. Placebo alebo The Cure uz ludia trepu kokotiny ze EMO, uz cokolvek co ma ciernu linku je EMO, dokonca uz som videl aj par goth kapi
Preco sa tym rozculujes? ved nech si trepe kto chce co chce ty vies ze to tak nie je a ti, co to trepu, ze ta a ta skupina abo kapela je EMO a nie je, tak len dokazuju, aku picu velku sa tomu rozumeju
To hej, mna akurat sere ze pride nejaka p*covina a zrazu su z toho vsetci posrani.. Akurat ze predtym si vsetci mysleli ze je to Goth a teraz si vsetci myslia ze je to EMO..
No co ti poviem, no sak mas pravdu, ale to len musis nehat plavat...su vselijaky dilinkovia, prt sa do toho rozumeju, stale len picuju a tak...treba sa len usmiat a pozriet na nich pohladom: JAJ, ALE STE TRAPNY CHLAPCI MOJI
ja neviem co sa deje z ludmi. nejaki kokot vymyslel EMO alebo nejaky iny stil rocky skins. a hned ako niekto ma nieco podobne hned to je. Ja som mal vykosenu hlavu do hola hned som skinhed. Toto vsetko je myslenie lui. Svor by sa t dalo oznacit ako hlupst ludi. Cize si to netreba vsimat. Nech si kazdy vravi co chce ale nie vsetko je EMO. vsetko je normlane. Len tie nazvy su poburujuce
Clovek sa dakedy ani nemoze divit, ved dnesna muzika to uz je take ze clovek dnes nepocuje nic nove.. velmi dobra pesnicka uz dnes casto byva iba velmi dobry cover alebo pouzite daco co uz bolo vytvorene.. Je pravda ze kvalitna hudba este podla mna nevymrela a vzdy sa najdu dobri hudobnici.. nastastie
a inak ja tiez neuznavam emo, ako to ze sa rezu a tak, ale niektore emo oblecenia sa mi lubia, za to ze si nieco taake kupim, este neznamena ze som emo!!!!
tjn nech sa idu s drblim emom aj potentovat ja som sice na sebe nezaregistroval ziadne znamky ema ale co nie je moze byt ktovie kolko jeblich prvkov k tomu image este pridaju
No ale nebojte to prejde a pride zas nieco nove Bol tu hiphop, teraz EMO ja cakam co bude zajtra Co sa tyka EMA tak radsej nekomentujem ( i ked hiphop mi pripada vcelku fajn v porovnani s EMOm )
Laciskoo: sak to a na emakoch som videl ofinku tak poslednych par rokov do zadu, pritom Tom z Blinku ju nosil uz doost davno.. A este aj ten vohoz. Emo kedysi vobec nebolo to co je to teraz a ked to mam tak zhodnotit, tak podla mna v mode emo kopiruje Blink182..
To znamena ze ked je niekto blinkac tak jebovia ho nazvu emo.. Fucking sux
co? ake The cure? to je kult, nie hentaemocionalnenarusenaskratka, stale sa o tom pise, aj mne to ide na nervy, no musime s tym ratat, kedze tento server je pre teens
mne ten styl nevadi, len sa mi zda trapne ked v nejakom casopise uvidim napis ako milujeme emov a pod. je to styl ako kazdy iny a respektujem ho, no je pravda ze niekedy sa dost zadivym s ktorej kapely sa stali emovia
tak toto ma teda fakt urazilo! DEPECHE MODE neni žiadne posrtaé emo! nech to niekto skúsi povedať,a bude si zuby zbierať! Depešáci boli legendou už vtedy ked nejakého ema práve robili!toto ma fakt nasralo! Laciskoo súcitím s tebou :,,-(
Mna tato esre EMACOV tiez vie dobre vytocit.. neviem pochopit jednu vec - preco sa ti ludia naschval trapia? Precitala som o tom kvanta clankov a vsetkeho mozneho a jednym zo zakladnych pravidiel je co najcastejsie plakat! To uz potom o com je tento svet? Ved my mame byt stastni, ze tu vobec sme a nie stale si hladat dovody na depresie!
A tiez to, ako vedu male deti (lebo najviac to chyta ich) k podrezavaniu zil.. ze dokaz toho, ze su citlivi. Preboha ziveho, takyto ludia by sa mali uvedomit. Nic v zlom, ale zit zivot len preto, aby sme plakali?!
to je zaujímavé.... ja si nepaätám že v 80 rokoch po Slovensku behali depkoidné detičky.... aj ked som vtedy žiaľ bohu nebola na svete (fňuk) ale to 25 rokov sa schovávali a teraz sa priznali?
ja zas nechápem, túto informáciu máte odkiaĺ ?Prečo si myslíte že je EMO rozšírené ?však ich je málo, nie sú skoro nikde, ak je ich tak strašne veľa tak kde sú všetci ?Túto mienku vytvárate vy, pretoŽe o tom neskutočne a všade dookola diskutujete, a potom sa vytvorí dojem, že je emákov veľa. Ja myslím že to s tou kvantitou nie je tak hrozné
mne vadi na tom to vsetkom napr to ze jedna moja spoluziacka si zabije vybijany opasok a pasikave 3cko a mysli si o sebe ze je emo.. akooze ja proti tomu emu..kde nesu takito pozeri nic nemaaam aa napr aj nalakovala som nechty na cierno po dlhsom case a hned vsetci ty si emo ty si emo??? omg odkedy je cierny lak prejavom ema? kebyze si ho dam pred takymi dvomi rokmi tak by vacsina SR nemala ani jednu pochybnu otazku o tom ci som emo ci nie P.S: nie som ja pocuwam rock a gothic rock
Lord.Nitro : Nie dobre som napisal. Metalistov a hoperov. Teda tu v BA ich je dost. Aj jedneho aj druheho. Ti metlaci mi nevadia....ale ti hoperi.. . No a punkacov vzdy vela bolo aj bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Boze, co som komu urobil?
A kvoli nejakemu jebnutemu EMU sa menit urcite nebudem!
No a to co vravis mayo to je tiez jedna z veci co vie cloveka pekne nasrat, ...
a inak ja tiez neuznavam emo, ako to ze sa rezu a tak, ale niektore emo oblecenia sa mi lubia, za to ze si nieco taake kupim, este neznamena ze som emo!!!!
uz aj Homer S. je EMO
To znamena ze ked je niekto blinkac tak jebovia ho nazvu emo.. Fucking sux
Stym by som si dovolil nesuhlasit. Emo aj "Depesaci" vznikli v priblizne rovnakom case..
A tiez to, ako vedu male deti (lebo najviac to chyta ich) k podrezavaniu zil.. ze dokaz toho, ze su citlivi. Preboha ziveho, takyto ludia by sa mali uvedomit. Nic v zlom, ale zit zivot len preto, aby sme plakali?!