Zaujímalo by ma, čo vám hovorí EQ? Do akej miery ju máte vyvinutú a čo všetko (koho) sa vám niekedy nenásilne podarilo o niečom presvedčiť? Prispôsobiť jeho emócie vašim? Predpokladať ďalší vývoj situácie a náladu vášho spoločníka? Iste ste všetci počuli
súhlasím s @1 ten popis je skôr o manipulácii ako o emocionálnom kvociente.
No aby som odpovedala.. mne EQ test vyšiel nadpriemerne,čo'ž je hard to believe.
nemanipulujem s ludmi s dvoch dovodov- 1.je mi to neprijemne niekoho k niecomu nutit (napr.aj v pripade ze na to mam plne pravo)2.nedokazem manipulovat ludmi,nie som ten typ (ale napriek tomu sa prekvapivo ani ja sama nedam nikym manipulovat)
mam doma knihu EQ a IQ testov. EQ mi vyslo uplne najnizzsie (v kategoriach --Sebakritika, Kontrola citov, Schopnost vcitit sa, Snaha dosiahnut vykon, Zatazitelnost, Schopnost nadvazovat kontakty, Schopnost komunikovat- moje najnizsie skore bolo 0 a najvyssie 3 z maxima 10)
vôbec som nemyslela manipuláciu, ale spontánne reakcie. jednoducho ako keby intuitívne tušíte, čo príde a vzápätí to príde... či sa dá EQ aj vedome rozvíjať alebo je to už dané a viac sa ďalej nepohneme... @janehoda , netušila som, že EQ je merateľné, podľa mňa to je nejaká hlúposť... ako sa volá tá kniha?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
No aby som odpovedala.. mne EQ test vyšiel nadpriemerne,čo'ž je hard to believe.
otázka je chaotická tak hádam som dal vhodnú odpoveď
mam doma knihu EQ a IQ testov. EQ mi vyslo uplne najnizzsie (v kategoriach --Sebakritika, Kontrola citov, Schopnost vcitit sa, Snaha dosiahnut vykon, Zatazitelnost, Schopnost nadvazovat kontakty, Schopnost komunikovat- moje najnizsie skore bolo 0 a najvyssie 3 z maxima 10)