EMACI EMACKY BLINKACI BLINKACKY BUDESA KONAT EMOZRAZ V NITRE KTO CHCE PRIST STACI MI NAPISAT NA POKEC NICK MAM SAYELS A JHA VAM POVEM KEDE KEDY TAK PROSIM PRIDITE
prepac , ale emo zrazi nesu. len pozeri co sa hraju na emo robia zrazi a emo stretka a podobne ....lebo pravy emo na ziadne zrazi nechodia, to je len pre pozerou.
omg to aby som najal upratovaciu čatu tam bude samá krv šadé ...žiletky anewem čo tam ench deti nechoda de to bude..a až to bude v parku na sihoti no oMg...
@Wewo mne Blink nevadi (i ked teraz uz je to strach a hroza), mne vadia tie ofinove pozerske deti, co boli rok dva do zadu rapermi az za hrob. Si myslia, ze ked si daju na seba vytlacene atticus tricko a ofinu ala Tom tak budu super cool
boze nechajte ich ked sa chcu stretavat nech sa stretnu...co ste taki netolerantni? mne by sa tiez nepacilo keby mi niekto picoval do metalu a do koncertov...alebo by mi to bolo jedno.
KOKOTi cest vinimkam ako LUDA zedli ste mi ponozky ste fakt prijebany kzdy z nas sa len wie dobre pobavit na vasich urazkach ako dpc stale to nechapete ze was mame uplne na haku ty kks slovensko ma tak sprosty narod waaa umreu som z vas kks som rad ze sa tu nasli ludia aj co mali k tomu kladny pristup ale ostatny PALTE DO PICEE STE KAZDY ROVNAKY DLHE GATE ABO VYHOLENA HLAVA ABO PREFETUVANA TA WEC CO VAM RASTE NA KRKU KEBY SA OTVORY SA DA POUZIVAT JAK POPOLNIK JEDNIM SLOVOM ZDECHNITE
noo takych nemam ani jha rad a taky tam ani neboli pozivany ale kazdy co pocuva tvrdsie weci a ko ani mne newadi hip hop ani ziadny styl si vypocujem vsetko co sa mi paci ale je toto m moj style a nemenim sa menit
ja budem mať len jednu blbú otázku PREČO RADíTE EMÁKOV K BLINKáČOM A NAOPAK??? kriste pane je tu vôbec niekto kto to rozoznáva ??? alebo už som fakt posledný ??? ľudia ... toto je už v prdeli ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Btw aby si neostal skulavy na jedno oko, vlasy v oku robia neplechu
ty kks ze emo zraz! to je jak motorkarsky? a co si tam budete predvadzat?
mňa pobavil aj ten pokec
xIxI
kokoti s ofinami, tss..
neopunk mam rad, aj ked su skupiny ktore mam aj radsej nez blink, ale siel by som na take stretko kuknut, aspon ze co je to zac
len do nitry nejdem
Aj súťaž v krvácaní môže byť...
Bude to hromadná S A M O V R A Ž D A ! ! !
toto je dokonale