cauko chlapec! pocuvaj, ked mas nejaku konkretnu otazku, staci tajna posta - v UK byvam "uz" 8 mesiacov - ked nieco konkretne, tak urcite pouzi tajnu postu, a ked chcel len nejake vseobecne info, tak nezabudni na londyn.sk
ahoj everybody,pracujem v anglicku uz 2.rok a mozem z vlastnej skusenosti odporucit kazdemu nech si to vyskusa..nielen kvoli tym peniazom,ale hlavne kvoli skusenostiam ktore ziskas do zivota a hlavne naucis sa sam o seba postarat..ja zijem a pracujem na severe anglicka a musim povedat ze je to tu poriadna divocina-co sa tyka ludi a vselicoho mozneho..aj ked sa to tu vsetko meni zo dna na den(a teraz nemam na mysli britske pocasie-),jedno je iste..raz sa urcite vratim domov na Slovensko..cauko,pekne sviatky vsetkym
Anglicko je ako stary vajcovy salat. Vsetko zmixovane a je z toho akurat zle. Obmedzenci na ostrove ktori si myslia ze su pupkom sveta. Mali par kolonii s ktorymi si spravili naskok pri tom vyvrazdili kopec ludi a teraz poucaju zvysok sveta o demokracii. Nevedia nic viac, nerobia nic viac akurat ich posrata libra ma vacsiu hodnotu. Zalezi na kazdom komu co vyhovuje. Len nechod do mesta Reading. To mozes ist rovno do Polska...
Pogy.... suhlasim s tebou. Anglani su straaasni k*koti a anglicanky.... povacsinou stetky. Ale pritom sa hraju na velke ladies a gentlemen..... Vsetci sme pre nich len fucking foreigners, ktori su dobri len na spinavu robotu. A potom nam este nadavaju, ze im kradneme robotu a pracujeme za male peniaze.... taaak ale viac ti nedaju.... svine su to....
Malokto z nich ma trochu rozumu a oceni to, ze sme sa naucili cudzi jazyk (pricom len malo anglicanov ovlada viac ako rodnu rec), predierame sa zivotom bez toho aby sme sa na nieco hrali.
Ale tak oplati sa sem prist uz len z toho dovodu, ze su tu aj ine narodnosti, spoznas kooopu ludi, naucis sa samostatnosti..... zistis co to o svete.....
Som tu (UK - London) uz rok a pol..... a som tu zatial spokojna.
ja som bol v UK toto leto. zarobil som si tam slusne peniaze, napriek tomu ze som mal minimalnu mzdu. dokonca som polovicu z nej daval na byvanie! ale domov som doniesol dost vela...
byval som u jedneho poliaka, co v tej firme pracuje.
kde najst job? hadam v nejakej agenture.
a podla mna, sa do UK neoplati ist natrvalo, lebo to ani nema vyznam, ale len tak na kratko, nahrabat peniaze a vratit sa domov ako bohac. a tak to aj funguje: pozri na nasich tmavych kamaratov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
preto chcem vediet, co sa tam oplati ist robit. ak mas radu, povedz!
Malokto z nich ma trochu rozumu a oceni to, ze sme sa naucili cudzi jazyk (pricom len malo anglicanov ovlada viac ako rodnu rec), predierame sa zivotom bez toho aby sme sa na nieco hrali.
Ale tak oplati sa sem prist uz len z toho dovodu, ze su tu aj ine narodnosti, spoznas kooopu ludi, naucis sa samostatnosti..... zistis co to o svete.....
Som tu (UK - London) uz rok a pol..... a som tu zatial spokojna.
byval som u jedneho poliaka, co v tej firme pracuje.
kde najst job? hadam v nejakej agenture.
a podla mna, sa do UK neoplati ist natrvalo, lebo to ani nema vyznam, ale len tak na kratko, nahrabat peniaze a vratit sa domov ako bohac. a tak to aj funguje: pozri na nasich tmavych kamaratov