videli ste ten film?neviem trochu zvláštny ale stále mi nejak vŕta v hlave-je proste iný, ale svojím spôsobom fakt dobrý...čo vy na to?(ak ste ho videli of course:o)
ja som videl ten film uz davnejsie a bol fakt dobry podla mna... skus si precitat roman od Georga Orwella- 1984. myslim, ze ten film bol tak trochu inspirovany aj touto knihou
no linaspoka, ja som nedavno tu knihu precital...a mozno to nie je ziaden trhak, ale ma to brutalnu myslienku...ved uvidis a ked sa ti to nebude zdat, tak od toho isteho autora odporucam _ Zvieraciu farmu...je to kratucke a krasne...proste super
to jasné že by to už nebolo ono ved to by si mal potom tak ako s americkými happiendami bo tie ma absolutne nebavia v poslednej sekunde rozhodnutý zápas hurrá!!
No, 1984 som si precitala asi pred mesiacom a nic co som doteraz videla alebo ciala na to nema. Ta kniha je mojim najpresnejsim zkonkretizovanym strachom. Ale tento film sa mi pacil. trocha mi pripominal aj Gilliamov Brazil (ktoreho pracovny nazov je udajne 1984,5), ale equilibrium malo este vacsi happyend.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
kokos, trapne jups
ja som videl ten film uz davnejsie a bol fakt dobry podla mna... skus si precitat roman od Georga Orwella- 1984. myslim, ze ten film bol tak trochu inspirovany aj touto knihou
jeden stačí má dosť dobrú myšlienku