celkom nechapem tvojim otazka, v ktorom zimnom semestri? minuleho rocnika? to znamena, ze teraz robis mas preneseny predmet, ci? tak ho proste spravis a sa ti zarata znamka aku dostanes, lebo s Fx neprejdes ani do dalsieho rocnika a pri erazme moc nekukaju na priemer pravdupovediac a este cim vo vyssom rocniku ides, tym menej na to beru ohlad...
a to s tou chorobou musis ty sama vediet, ak chodis kazdy mesiac na kontrolu a das si erazmus napr. vo Viedni, tak to sa este da zvladnut, inak si to moc neviem predstavit, jedine ak by ta tam vysetril miestny doktor
všeobecne si myslím, že človek, ktorý sa pýta takéto otázky, je dosť nesamostatný a neschopný zháňať si informácie sám a tým pádom nemá čo robiť niekoľko mesiacov na škole v zahraničí, lebo na to proste nemá.
v tomto semestri vyzera tak, ze z jedneho predmetu budem mat FX, zabudla som sa odhlásit zo systému, a na dany predmet som nemohla chodit, predmety sa mi prekryvaju
ja chcem ist do Holandska, alebo do Granady
jaj tam nekukaju na priemer? to som nevedela dakujem
a v ktorom si rocniku? lebo ak teraz budes mat Fx, predmet ked si prenesies, spravis v dalsom rocniku v zimnom semestri, tak sa na erazmus radsej prihlas na letny, lebo tym padom ho nemas ako spravit ani na este dalsi rocnik, lebo 2 razy si ho neprenesies, jedine ak nazbieras rovnaky pocet kreditov, za ktory ti uznaju predmety, ktore mas mat na SR, ked si an erazme, lebo tak to funguje, ze musis priniest rovnaky pocet a kedze preneseny predmet sa k nim radi, tak by ti ho mali uznat ak ti budu sediet kredity, len to neviem ci az takto funguje, ale tym padom by si prenasany predmet uz nemusela robit
ako ty k prihlaske prinesies vypisy znamok a mozno ti podla toho pridelia miesto, lebo ked je napr, nikede pocet pre 3 studentov, tak automaticky tam beru prvych s najlepsimi priemermi, ale zase priemer ako taky ti nebrani dostat sa na erazmus vo sveobecnosti, ja som nemala bohvieaky a dostala som sa do Nemecka
@momoglamorous
dobre dakujem, chcela by som ist v letnom semestri, som prvácka, no ani doktor mi nevedel poradit ze co bude s mojou chronickou chcorobou pocas pobytu v zahranici
a k tym prenasanym predmetom, ja uz erazmus mam na tento letny semester a teraz mame taky debilny predmet, ze mam pocit, ze ho asi nedam a kedze si ho prenesiem zrejme do 5.rocnika na zimny a teraz mam uz predmety do nemecka vybrane a mam 10 kreditov naviac ako je pocet kreditov za 9.semester, tak dufam, ze ked s ami ten prenasany nahodou k nim prida, tak mi ho uznaju, lebo potom by som ho tiez nemusela robit a navyse prinesene kredity mi neprepadnu
v ktorom letnom semestri chceš ísť, keď si prváčka? v prvom rade musíš prejsť výberom školy, čo sa s Fx dá, ale zhorší ti to priemery...
ak chceš ísť do Holandska, tak to výnimočne musím súhlasiť s @3 ... Holanďania sú neskutočne nabúchaní vedomosťami, myslením a vzdelaním niekde úplne inde ako Slováci. vyber si krajinu, kde je štúdium ľahšie. hoci ak máš zdravotné problémy, tak by si mala erasmus odložiť na nejaké vyššie ročníky alebo ani neísť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a to s tou chorobou musis ty sama vediet, ak chodis kazdy mesiac na kontrolu a das si erazmus napr. vo Viedni, tak to sa este da zvladnut, inak si to moc neviem predstavit, jedine ak by ta tam vysetril miestny doktor
ja chcem ist do Holandska, alebo do Granady
jaj tam nekukaju na priemer? to som nevedela dakujem
poobede sa idem opytat, teraz nie su na studijnom
len som zvedavá ci tam berú aj takych studentov, ktori mali FX
ako ty k prihlaske prinesies vypisy znamok a mozno ti podla toho pridelia miesto, lebo ked je napr, nikede pocet pre 3 studentov, tak automaticky tam beru prvych s najlepsimi priemermi, ale zase priemer ako taky ti nebrani dostat sa na erazmus vo sveobecnosti, ja som nemala bohvieaky a dostala som sa do Nemecka
dobre dakujem, chcela by som ist v letnom semestri, som prvácka, no ani doktor mi nevedel poradit ze co bude s mojou chronickou chcorobou pocas pobytu v zahranici
a k tym prenasanym predmetom, ja uz erazmus mam na tento letny semester a teraz mame taky debilny predmet, ze mam pocit, ze ho asi nedam a kedze si ho prenesiem zrejme do 5.rocnika na zimny a teraz mam uz predmety do nemecka vybrane a mam 10 kreditov naviac ako je pocet kreditov za 9.semester, tak dufam, ze ked s ami ten prenasany nahodou k nim prida, tak mi ho uznaju, lebo potom by som ho tiez nemusela robit a navyse prinesene kredity mi neprepadnu
ak chceš ísť do Holandska, tak to výnimočne musím súhlasiť s @3 ... Holanďania sú neskutočne nabúchaní vedomosťami, myslením a vzdelaním niekde úplne inde ako Slováci. vyber si krajinu, kde je štúdium ľahšie. hoci ak máš zdravotné problémy, tak by si mala erasmus odložiť na nejaké vyššie ročníky alebo ani neísť...