videla, len ten film sa mi zdal akoby nebol dokonceny abo co, a teraz sa vazne neviem rozhodnut, ci bola tou obetou, alebo vrahom...ale inak mne sa ten film pacil...hoci som cakala viac...
neviem kto z tych, ktori to videli aj citali knihu...
co ja viem..podla knihy to nebolo...taka rozpravka o jednej tete, ktora bola v podstate strasne dobra a utrapena a vsetko zlo sveta niesla na svojich ramenach...
videla som ho už 2x , podla mna jeden z najlepšich filmov za poslednu dobu, aj ked bohužial je to koprodukcia a nje je čisto slovensky, ale stoji za to..no nevjem či je vhodne nan isť do kina pre tie mladšie ročniky,vzhladom na to, že je to dosť "ťažky" film.. ale inak odporučam
Ten film bol totalny shit! Jedna jedina dejova linia, dlhe pasaze bez pointy (kupanie vo vani, cesta v kociari atd) a kopa dalsich nedostatkov. Som rad, ze som na tom nebol v kine. Jedine co ma potesilo, boli tie hole zenske..
film som videla a je uzasny, ale trochu tazky, ako jakubiskov... ale chytil ma tak ze som si hned zacala vyhladavat info a pustila Katku Knechtovu skoda ze sa nevie co je pravda a co len legenda..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
co ja viem..podla knihy to nebolo...taka rozpravka o jednej tete, ktora bola v podstate strasne dobra a utrapena a vsetko zlo sveta niesla na svojich ramenach...