Ja sa už niekoľko mesiacov tiež ponevieram po svete sám. Niekedy ma to dosť nepekne s.re, no keď si predstavím to využívanie a zneužívanie, veľmi rýchlo prestane...
zit bez vztahu je take fajneee ja som si to uvedomil uz davno a zistil som ze mi taky sposob zivota vyhovuje bez zavazkov.... ja na by som vlastne ani nevedel zit vo vztahu...
chlapce neries radim ti dobre.. zier sa zo situaciou aka je a uvidis ako ti bude fajne.. cim skor tym lepsie
No a co ked nemas babu sak co je natom byt single je fajn aj ked nekedy by som chcela chalana aby som ho pobozkala a tak ale to sa da.... Som si casom zvikla a nevadi mit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Užívam si pokým nie som pod papučou (A)
Skus sa spravat normalne a chodit von a tak. Za nejaku dobu sa uz ghadam nejaka pritrafi
chlapce neries radim ti dobre.. zier sa zo situaciou aka je a uvidis ako ti bude fajne.. cim skor tym lepsie
Chlapče ty si buď úplne vymletý alebo ťa ešte stále baví robiť si tu z nás srandu... (Pre tvoje dobro verím v druhú možnosť)
No a co ked nemas babu sak co je natom byt single je fajn aj ked nekedy by som chcela chalana aby som ho pobozkala a tak ale to sa da.... Som si casom zvikla a nevadi mit