Reklama patrí v ekonomike vyznačujúcej sa vyššou ponukou ako dopytom, nadprodukciou alebo niečím, čo mi práve nenapadlo na um, medzi životne dôležité javy a ja, prostý konzument, principiálne nemám nárok proti reklame namietať.
Tiež naozaj nerozumiem, čo väčšina zadávateľov reklamy na Birdz chce vlastne tou svojou reklamou dosiahnuť. Podľa mňa je úplne prirodzené, že ak mi tu začne dačo húkať alebo skákať pred oči, tak to okamžite vypínam, nedopozerám, sústredím sa na hľadanie spôsobu ako to umlčať a nie na sledovanie toho produktu a tiež sa nedá povedať, že ak si ten produkt zapamätám, tak mi mienka o ňom stúpne.
Kombinacia "Opera" a "hosts" je moja oblubena, preto, ani neviem ake reklamy teraz bezia, cital som naposledy vo fore nieco o mentoskach. Ked som zacinal blokovat, bol to Orange, ktory to u mna cele spustil. Inak som bojovnik proti reklame, mam jej akurat dost, v schranke nebezpecne narvane, roznasac protivny, mail tiez nema pokoj a pri prehliadani stranok su tie reklamy najotravnejsie. Produkty si vyhladavam a vytvaram si o nich mienku sam, bez vnimania reklam. Ak ale ma obtazuje reklama na nejaky produkt, moze to dopadnut tak ze ten produkt zahodim do kosa. A ma vyrobca, ci predajca o zakaznika menej.
@alpynus mal som podobný problem ale nastastie mám chrome, po stiahnuti AdSweep a AdBlock a nastavenia za blokovanie ads konkretne na tej stranke de je ta mentoskova oblude ... odvtedy som ju nevidel
Ja si všetky reklamy odstraňujem, ale väčšinou to musím manuálne nastavovať a viem minimálne o tom, že tá-ktorá reklama existuje, ale o tejto pomerne často spomínanej reklame na Mentos zatiaľ len počúvam, možno mi ju automaticky zablokovalo. Každopádne sa k pomyselnej petícii pridávam a tiež si niekoľkokrát rozmyslím, či si nabudúce kúpim nejaký ten Mentos
(A myslím, že už aj zadávatelia reklám, resp. admini na anglických stránkach si začínajú čoraz viac všímať ľudí blokujúcich reklamy, pretože im v hlave pomaly svitá, že ich snaha o propagáciu výrobkov sa akosi míňa účinku. Musím zistiť, čo to bolo az konkrétnu stránku, ale administrátori tam normálne požiadali (!) užívateľov, že ak nebudú na ich stránke blokovať reklamy, znížia ich počet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Co tak aby cela zmizla prec
Aj tak si nepomozes ale preco neskusit ju rovno zrusit
To by si sa divil, aká účinná takáto reklama vie byť!
Ako sa to da zablokovat v Chrome? Dik...
PS: V živote si už nekupim mentos
(A myslím, že už aj zadávatelia reklám, resp. admini na anglických stránkach si začínajú čoraz viac všímať ľudí blokujúcich reklamy, pretože im v hlave pomaly svitá, že ich snaha o propagáciu výrobkov sa akosi míňa účinku. Musím zistiť, čo to bolo az konkrétnu stránku, ale administrátori tam normálne požiadali (!) užívateľov, že ak nebudú na ich stránke blokovať reklamy, znížia ich počet