Ahojte, chcela by som poradit ohladom VS. Rozhodujem sa medzi manazmentom na UK a na eube odbor ekonomika a manazment. Bola by som rada ak niekto ma nejake informacie alebo skusenosti s týmito odbormi, dakujem.
hmm manazment na uk je taky viac vseobecny pricom na ekonomickej to je viac na cisla a matiku a realne ekonomiku. vzhladom k dnesnej dobe by som volil ekonomicku. ma to lepsie renome medzi zamestnavatelmi a na druhej strane sa ucis skoro to iste plus minus no na EU trocha viac focusu na uctovnictvo a taketo veci ktore sa ti dost hodia v praxi
@hviezdica zvazovala som na ktoru z fakult, dokonca som chcela dat aj ten manazment externe ale potom som si povedala, ze ja a matika fakt nie sme kamosi.. takze rozhodnutie bolo potom jasne ale chcela som tam ist na mgr teraz ak by ma nezobrali dalej na mojej fakulte
@slackerbitch jaaj, tak ani ja osobne nie som veľmi kamarátka s matikou, ale myslím si že dá sa to zvládnuť a možno to prežijem . Tak uvidíš, že kam ťa zoberú . A nevieš aké su ohlasy na kom. manažment?, či majú absolventi uplatnenia. Ako veľa záleží aj od typu človeka si myslím, aký je v živote priebojný
@hviezdica no mgr som riesila toto leto a ostala som na svojej
Hej jak hovoris, ono je to dot individualne ale poznam par ludi co tam chodia a nestazuju sa.. a prijimacky sa neboj ved chod ked tak skusit aj na euba aj na Uk.. ja som napr na uk dala eng na plny a na matike som im tam napisala 1 vzorec a to bolo vsetko a zobrali ma
@slackerbitch ako podstate som už rozhodnutá, že skor UK manažment čakajú ma Scio testy a keď sa nevydaria tak príjmačky . Ale ďakujem Ti veľmi pekne za tvoju ochotu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Hej jak hovoris, ono je to dot individualne ale poznam par ludi co tam chodia a nestazuju sa.. a prijimacky sa neboj ved chod ked tak skusit aj na euba aj na Uk.. ja som napr na uk dala eng na plny a na matike som im tam napisala 1 vzorec a to bolo vsetko a zobrali ma