Len taká maličká otázočka...myslíte si, že sa mám šancu dostať aspoň na jednu z týchto fakúlt, pokiaľ som na FAJ mala 172/300 ( berú 40 ľudí a hlásilo sa ich okolo 140) a na FMV som mala 213/400 ( berú 100 ľudí a hlásilo sa ich nejakých 358)....viete, či
neviem asi len potrebujem troška povzbudenia, lebo už neznesiem počúvať doma tie vreskoty o tom, ako som to domrvila a ako v septembri pôjdem na Úrad práce a nie na VŠ D
v to dúfam som to tak počítala...cca 10-15 ľudí tam vôbec neprišlo...ak dáme tomu, že nejakých 50 zas len tie prijímačky nespravilo....tak snáď....do riti! DD veď nemôžu zobrať všetkých, čo spravili? veď prvý rok aj tak vždy polovica odíde D
@suzzi šak áno ale tak zas zober si že ak to bude ich jediná šanca...veď pozerala si aj ostatných..aspoň približne koľkí sú lepší na tom s bodmi ako ty?
práveže nie...na nete sú len výsledky tvoje a nikoho iného a na tú tabuľu som sa chcela pozrieť ráno, keď som tam na druhý deň šla a už tam nič nebolo (
suzzi neboj ... poteším ta trošku ... ja som bola na FMV a zorala som matiku a nemčinu ...(síce na to že som nevidela nemčinu rok, celkom spokojna 40 b ) .celkovo som mala 186 b ..takžee si lepšia ako ja ale ja dúfam že sa to nejak ututle a radšej by som šla na OF...inač ty si robila v ktorý deň skúšky na FMV?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no ja ti tiež nepomôžem ale aspoň ty budem držať palce