Ahojte, dopocula som sa, zevraj na tuto univerzitu na prijimackach su len z tej knihy prilady, co oni doporucili. Do pismenka presne. Co je na tom pravda? Dakujem za odpoved
podobné príklady ale určite nie tie presne tie isté
btw. nemam rada tie žabomyšie vojny ktorá univerzita je ťažká a ktorá stojí za prd.....@etelnair študuješ na eube, ked by si sa ani nečudoval?? pretože ja si myslím že to nie je až také ľahké ako si každy o eube myslí
ak sa pripravíš podľa tej knihy, t. j. prerátaš aspoň polovicu testov, tak máš reálnu šancu sa tam dostať, ešte lepšie je, ak sa prihlásiš na prípravný kurz...
v porovnaní so spu fem sa je jednoduchšie dostať na eubu.
takto, matiku som mala na gymnaziu, dost silnu, ale tak uz rok som matiku nevidela, vypadla som z toho... pravdaze si nezapamatam vsetky, budem stastna ak vobec preratam tu knihu ale tak aku taku predstavu by som chcela mat.. a prip. kurz? skoda penazi
Doslovne určite nie. To máš iba akési typové príklady, to isté platí aj pre cudzie jazyky aj pre ekonómiu.
(P.S.: Veru, vôbec to nie je najľahšie, ja síce matiku nemám (ale tiež chodím na eubu), ale mám zameranie na jazyky (prekladateľstvo dá sa povedať).... a naozaj to nie je prechádka ružovou záhradou..).
Nechapem, co na tom zalezi, ci su tam presne tie iste priklady, alebo tie iste, len so zmenenymi konstantami? Ak si tu knizku prejdes, tak nemas sancu tie prijimacky nespravit. Aj ked niektori ludia su zase dost kreativni, co sa tyka ich schopnosti dosierat veci. Kazdopadne tie prijimacky z matiky nie su tazke a kto tvrdi opak, ten len strasi vyhukanych maturantov
@sindy_ ja som sa to len dopocula, a chcela som sa spytat ze ci je to pravda alebo nie. urcite aj keby to bola pravda, nesadnem si, a nenabiflujem celu knihu bez logiky. a ked potvrdzujes to, co som aj ja pocula, ze nie su tazke prijimacky, tak no problem
V tej knizke su typove priklady, hlavne tie vzadu testove si prerataj...Je pravda, ze na EUBA je lahsie sa dostat ako na ine skoly ... Lenze tazsie je sa tu udrzat, a ked pocujem ako kamoska vola pocas skusky z matiky na KOMENSKEHO na manazmente a kamarat jej celuu skusku nadiktuje tak toto na eube nehrooozi!!! Aspon nie na nasej fakulte hospodarskej informatiky. Tu neprenasame iba 50 zo 140 ziadny predmet... Takze nie je to prechadzka ruzovou zahradou...
No obcas sa podla mna nejaky z tych prikadov z knihy objavi aj na prijimackach, ale nie je to pravidlo. Videl som na prijimackach priklady, co v knizke neboli a bola ich tusim vacsina... Ale zas nebol tam ani jeden taky, co by mal robit problem cloveku, ktory si tu knihu poctivo presiel.
Co sa tyk amanagementu na UK, tak tam to uz podla mna dost prehanaju. Ta skola mala este par rokov dozadu celkom slusne meno, aj ked uz vtedy z nej bol naozaj problem vyletiet. Ale teraz mam pocit, ze to dohnali do dokonalosti. To, ze su dost prostudentsky orientovani, to je fajn. Ale to, ze napriklad skusku z matiky tam spravi nakoniec uplne kazdy a casto bez toho, aby mal sajnu, co tam robi, je uz trochu silna kava. No a to, ze sa da spravit skuska po telefone a nie je to nic vynimocne, to sa da vysvetlit jedinym sposobom, ze clovek, co robi dozor, na to brutalne serie... Je pravda, ze na EUBA maju tieto veci zabezpecene lepsie. Neviem si predstavit, ze konretne pri jednej nemenovanej vyucujucej a skusajucej z vyssie spomenutej fakulty, niekto nieco opisal z mobilu. U nej je tradicia, ze este skor ako zacnu pisat, tak na kazdom termine 1-2 ludi vyrazi s tahakmi. Finty s telefonmi a podobne veci skusaju ludia aj na EUBA a je pravda, ze niektorym zvlast schopnym jedincom sa to obcas aj podari, ale v takej miere ako FM UK to rozhodne nie je. Myslim, ze Komornik by a uz fakt mal zamysliet. Uz ked sa to takto hromadne siri po forach, vobec to povesti skoly neprospieva...
@vikiii222 A Ty sa neboj, tie prijimacky z matiky tam fakt nie su vobec tazke. Musi ich spravit kazdy, co ma zaujem sa tam dostat. Aj clovek, co matiku prakticky na strednej nemal, ma sancu sa za par tyzdnov az mesiacov intenzivnej makacky sa na ne pripravit. Sikovnym ludom z gympla, co nemali prblem s matikou, bohate staci, ak si tyzden pred prijimackami prejdu zopar testov z tej knihy a musia to dat minimalne na 70_%.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
btw. nemam rada tie žabomyšie vojny ktorá univerzita je ťažká a ktorá stojí za prd.....@etelnair študuješ na eube, ked by si sa ani nečudoval?? pretože ja si myslím že to nie je až také ľahké ako si každy o eube myslí
v porovnaní so spu fem sa je jednoduchšie dostať na eubu.
ťažká? ľahká? to záleží od toho kde si študoval
pre mňa bola v prvom semestri dosť ťažká, keďže som všetko videla prvy krat v živote O_o ,,, subjektívne sa to ohodnotiť nedá či je ťažká
btw. aj študenti z gymnázií mali problém s matikou
(P.S.: Veru, vôbec to nie je najľahšie, ja síce matiku nemám (ale tiež chodím na eubu), ale mám zameranie na jazyky (prekladateľstvo dá sa povedať).... a naozaj to nie je prechádka ružovou záhradou..).
Co sa tyk amanagementu na UK, tak tam to uz podla mna dost prehanaju. Ta skola mala este par rokov dozadu celkom slusne meno, aj ked uz vtedy z nej bol naozaj problem vyletiet. Ale teraz mam pocit, ze to dohnali do dokonalosti. To, ze su dost prostudentsky orientovani, to je fajn. Ale to, ze napriklad skusku z matiky tam spravi nakoniec uplne kazdy a casto bez toho, aby mal sajnu, co tam robi, je uz trochu silna kava. No a to, ze sa da spravit skuska po telefone a nie je to nic vynimocne, to sa da vysvetlit jedinym sposobom, ze clovek, co robi dozor, na to brutalne serie... Je pravda, ze na EUBA maju tieto veci zabezpecene lepsie. Neviem si predstavit, ze konretne pri jednej nemenovanej vyucujucej a skusajucej z vyssie spomenutej fakulty, niekto nieco opisal z mobilu. U nej je tradicia, ze este skor ako zacnu pisat, tak na kazdom termine 1-2 ludi vyrazi s tahakmi. Finty s telefonmi a podobne veci skusaju ludia aj na EUBA a je pravda, ze niektorym zvlast schopnym jedincom sa to obcas aj podari, ale v takej miere ako FM UK to rozhodne nie je. Myslim, ze Komornik by a uz fakt mal zamysliet. Uz ked sa to takto hromadne siri po forach, vobec to povesti skoly neprospieva...