Ahojte NenaŠla som tu nikde odpovede na tieto otázky a na študijné sa asi v piatok večer nedovolám ... Chcela som sa opýtať či mal niekto problém pri vypĺňaní el. návratky na EUBA Prijali ma totiž aj tam a aj do BB BB nemám potvrdenú návratku a a
Niekde v aise v dokumentoh mas tie papiere vsetky, to si proste vytlac, prve tri ci 2 dokumenty ti treba na isic.s tym ze nechces ist do BB zavolaj v pondelok alebo v utorok na studijne, skusaj to niekolkokrat denne, nie vzdy tam tie tety su. Pripadne napis im aj mail, na ten tiez obcas odpisu celkovo sa s tym aisom zle robi ale prides na to ako to funguje. El. Navratku dokazes odoslat teraz, tie vyplnene papiere dokladas pri riadnom zapise v septembri. Len si to vytlac teraz, neviem ci sa to potom da
To čo si napísala je totálny nezmysel - jedine žeby si myslela čestné vyhlásenie do registra, kde potvrdzuješ, že neštuduješ zároveň aj na inej škole. A tam treba vypísať nejaké údaje o škole, kde študuješ.
Pre ostatných ide o súhlas na spracovanie osobných udajov hlavička je euba ale ked sa dočítate tak tam pise ze suhlasis s tym a tym a je tam v texte UMB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zavolaj si na studijne... ja som taM tiez milion krat vyvolavala... tam ti povedia najlepsie...