Zdravím, chcela by som sa popýtať na vaše skúsenosti s kartou Euro 26. Denné štúdium som oficiálne skončila v auguste, čím sa skončil aj môj život s kartou ISIC - takže začínam pekne cvakať full sumy Ale počula som, že funguje niečo ako Euro 26 - mňa z
Ja viem, ze na vlaky mas zlavu 40% a to je asi tak vsetko. Na SAD sa asi ziadna zlava nevztahuje, a MHD to uz vobec nie. Uz si asi len treba zvyknut ze treba platit plne sumy A ak dovrsis 26 rokov este tento rok, tak to sa ti uz asi velmi neoplati, za zriadenie zaplatis cca 17eur, kym ti vytvoria kartu tak to bude aspon tyzden, a ked dovrsis 26 rokov tak ti prestava platit
@hifox tak sa na to asi vykašlem - vlakom chodím zriedkakedy
@everglot to som si prešla predtým, ako som sem vycapila fórum - info o MHD a SAD som sa tam ani inde nedopátrala, tak som chcela vedieť od niekoho, kto s tým ma praktickú skúsenosť ...ale ďakujem aj tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
» www.euro26.sk/...
@everglot to som si prešla predtým, ako som sem vycapila fórum - info o MHD a SAD som sa tam ani inde nedopátrala, tak som chcela vedieť od niekoho, kto s tým ma praktickú skúsenosť ...ale ďakujem aj tak