este mate nejake skk? (myslim si ze asi hey..) =D ale len tak sa pytam.. lebo ja uz wacsinow iba eura uz aspon od polovici decembra kupujem iba za eura a sem tam priplatim nejake drobne(slowenske)..=D ale som sa rozhodla ze zajtra pojdem zamenit uz secky
uff.. ja mam est elen slovenske.. teda skornemam ako mam .. teraz som nedavno minula 5 litrov takze osm viac menej na mizine.. dokonalo pripravena na euro
ja absolútne ešte nie...aj by som zabudla, že ide euro...ešte že je tu ten Birdz ale nene haluškarim trošken...ale ete eeemam...ale ja vyberem potom z účtu loove..som sa rozhodla
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. Nepodliehanie nezmyselným kampaniam na nákup euro - zbytočností. Žiadne europeňaženky, mešce ani nič podobné nikto potrebovať nebude.
8.
9.
10.
@0 asi sotva už platíš eurami dievča keď euro sa bude dať použiť až prvého januára dovtedy je ZAKÁZANÉ používať novú menu tak sa prosím ťa nechvastaj s blbosťami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ach jaj...
ja mam este vsetko v slovenskych...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. Nepodliehanie nezmyselným kampaniam na nákup euro - zbytočností. Žiadne europeňaženky, mešce ani nič podobné nikto potrebovať nebude.
8.
9.
10.
!!!!
kto chodi na pokec tak to uz asi ictal... heh =D
ale aj tak, ne bude strašne dlho trvat zvyknut si na euro...taky nezvyk
inak uz mam aj euro penazenku