Taká sa mi páči-to je úžasná pesnička, včera som to počúvala celý deň...nevie dakto de to stiahnúť ?? Ja som to už hladala a všade sa to dá len počúvať...
no... síce by som si toto dobrovoľne asi v živote nepustil, musím uznať, že je v tom riadny kus slovenskej kultúry... radšej by som videl reprezentovať Slovensko toto, ako nejakú figúrku typu Bezdeda či extrémne trápne Tweensky hrajúce sa na ameriku :/
škoda, že je skladba relatívne jednoduchá a bez prechodov... keby sa trošku pohrajú s bicími, basovou linkou a prípadne vložia trochu invencie, mohlo to byť super na druhej strane, cieľovej skupine by to asi bolo i tak jedno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
škoda, že je skladba relatívne jednoduchá a bez prechodov... keby sa trošku pohrajú s bicími, basovou linkou a prípadne vložia trochu invencie, mohlo to byť super na druhej strane, cieľovej skupine by to asi bolo i tak jedno...
inak ako super aj čechomor aj hrdza