Ex/Fajčiari , Skúšali ste prestať fajčiť ? Ako sa vám to podarilo ?
Koľko ste priemerne vyfajčili za deň , čo vám pomohlo aby ste prestali? Ak je repkový olej z repky z čoho je potom detský olej ? Zapálili ste si znova aj keď ste prestali na istú dobu ?
Ako ste sa v období prestávania chovali ? Boli ste nervóznejší
prestala som dvakrát. prvýkrát v období, keď som fajčila max tak 6 denne a prestala som na 2 roky. nanovo som začala fajčiť, lebo som proste mala nervy, bola som ďaleko od domu a všetko bolo celé zle.
druhýkrát som prestala fajčiť, keď som fajčila 40 cigariet denne. skončila som zo sekundy na sekundu, nemala som absťáky, bola som úplne v pohode (asi až na dva prípady), chodila som s kamarátmi na kafé, ktorí fajčili jak komíny a nič mi to nerobilo. začala som fajčiť preto znova, lebo robím vo fajčiarskom podniku a povedala som si, že to už je jedno, či som pasívny fajčiar alebo si to aj proste užijem
ja som fajčil posledné tri mesiace každý deň tých 10 a viac..a predtým som fajčil pravidelne a nepravidelne ale v priemere okolo tých 6...a moja najdlhšia pauza bola okolo dva a pol mesiaca..a skúšal som prestať ale vždy som sa k tomu vrátil...a momentálne mi prešlo jebnuté obdobie takže opäť nepravidelne budem a to záleží od toho že s kým človek je ..môže to byť jedna za týždeň a môžu to byť dve krabičky ..a čo sa týka absťákov..ako kedy..najviac to človek cíti,keď ho niečo serie a jediné čo mu napadne je proste zapáliť si..ale tak napr. ja keď som nefajčil mesiac tak som to už nejako nepociťoval..resp. veľmi málo..ale vrátil som sa k tomu preto aby som nasral niekoho no a potom mi už blbý zlozvyk ostal ..ale najlepšia prevencia pred cigaretami je nezačať vôbec a máš svätý pokoj aj so zdravým z veľkej časti ani o peniaze zbytočne neprichádzaš
@trishe držíím palce aj ja som sa rozhodol včera no už mam chuť začať vrieskať na ludí a privinúť si k sebe silno silno mega silno niekoho kto vonia ako nikotín !
fajčil som krabičku na deň 2 roky , keď som mal ženu tak 1,5 - 3 balíky (podľa toho aký stres a nervy mi urobila) a posledné 3 mesiace fajčenia 25 -30 cigariet na deň.
som prišiel do istej miery o zdravie, schytal som fajnovú alergiu takže od kedy som fajčil mám na jar bez liekov popiči
a prestal som tak že som vyskúšal cigaretu na baterky (nie tie kokotiny s tesca za 15 euro ale riadnu za 70€) a zapáčilo sa mi to ...
takže teraz mesačne prefajčím 15 € nesmrdím a cítim sa zdravo ...fajčím jahody , hrozno , citrus , Turka , Camel , Mentol , ...na čo mám chuť proste a cigarety mi už smrdia strašne mi to aj vadí dokonca ten zápach
nefajčím, pre mňa a moju náchylnosť na závislosti je jediná istota nikdy nezačať. ale nevadí mi, ak ľudia okolo mňa fajčia, pokým nie je moja hlava v priamom kontakte s dymom. a aj môj najobľúbenejší podnik je fajčiarska kaviareň. ale byt fajčiara má pre mňa takú dosť podivnú arómu, aj keď dotyčný fajčí len vonku/na balkóne, akože nie je to neznesiteľný smrad, ale proste vždy to cítim
no kamoš bol na takej terapií, kde musel pred terapiou vyfajčiť pol cigarety dať do krabičky popol aj nedofajčenú cigaretu a doniesť také divné to bolo.. ale prestal .. prv fajčil len jednu max dve za den, ale teraz už vobec..
ja som zacala s ecigaretou, mozem odporucit a zaroven upozornit na obsah nikotinu v naplnach, co moze sposobit tazsi navyk, mne to jednoducho "nesadlo", idem vyskusat naplne s mensim obsahom nikotinu...vyhody su popisane kdekade, nebudem menovat
fajčím cca 5 denne.. prestal som, potom som znova začal, prestal, začal a fajčím stále.. ale niekedy za deň nevyfajčím ani 1.. moja motivácia je že keď nefajčím tak nesmrdím... neznášam cigaretový smrad
Ludia ja som fajcil 7 rokou momentalne 5mesiacou nefajcim ale tie abstaky na zaciatku brutal tvrde este teraz doznievaju ale takmer to uz je nic prestante fajcit nebudete smrdiet ako popolnik a kese sa inam zidu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
druhýkrát som prestala fajčiť, keď som fajčila 40 cigariet denne. skončila som zo sekundy na sekundu, nemala som absťáky, bola som úplne v pohode (asi až na dva prípady), chodila som s kamarátmi na kafé, ktorí fajčili jak komíny a nič mi to nerobilo. začala som fajčiť preto znova, lebo robím vo fajčiarskom podniku a povedala som si, že to už je jedno, či som pasívny fajčiar alebo si to aj proste užijem
2. detský olej je z prelisovaných detí nie?
3. zapálila by som si aj teraz ale povedala som si včera že dost, takže uvidím kolko vydrím
4. nie som nervoznejšia, zatial som nespozorovala
5. nie som jediná v skupine čo nefajčí
6. nechápem nejak,
som prišiel do istej miery o zdravie, schytal som fajnovú alergiu takže od kedy som fajčil mám na jar bez liekov popiči
a prestal som tak že som vyskúšal cigaretu na baterky (nie tie kokotiny s tesca za 15 euro ale riadnu za 70€) a zapáčilo sa mi to ...
takže teraz mesačne prefajčím 15 € nesmrdím a cítim sa zdravo ...fajčím jahody , hrozno , citrus , Turka , Camel , Mentol , ...na čo mám chuť proste a cigarety mi už smrdia strašne mi to aj vadí dokonca ten zápach
druhýkrát-sú to už cez 4 mesiace(fajčila som tak 7-10 denne?)..tiež z dňa na deň a verím že už natrvalo
medzi kamarátmi, s ktorými som najčastejšie som bola jediná fajčiarka, takže teraz nemám problém..
nervóznejšia som nebola a ani nie som..a motiváciou mi vždy bolo a aj je vlastné zdravie