To už nie je možné. Nič iné od chalanov nepočujem, len erotické veci. Fuj fuj! Sakra to som jediná, ktorej to tak neskutočne lezie na nervy? Chalana mám, ale príde mi, že je strašne úchylný a mne to vadí! Vadia mi takýto chalani! Neskutočne moc! Samé úchy
pretože sú to pubertiaci s ktorými sa stýkaš a tí sú takí. Hrabú im hormóny v gebuli. Neskôr ich to prejde...
Len je potom divné, že keď len chalani na to myslia, ako to, že je toľko pubertiačok tehotných... na to, že to chalan povie nahlas, neznamená, že dievča o tom nepremýšľa...
zmier sa so životom. nepýtaj si odpovede na otázky ktoré ti jasnú odpoveď nedajú. ak máš s tým tak silný problém, dištancuj sa od chlapčenskej spoločnosti, ak to môžeš urobiť. to, že sa budeš sťažovať a pýtať, takýto problém nevyrieši a neobjasní. len ťa to viac rozčúli a budeš sa pýtať ešte viac. otázky vždy vyvolávajú ďalšie otázky a človek sa nakoniec málokedy dozvie rozumnú odpoveď ohľadom života. Ak by si sa opýtala len jedného z tých chalanov, prečo na to myslí a stále o tom hovorí, možno sa ti vysmeje, alebo povie ďalšiu sprostosť. Chyba je vo väčšine dnešnej mládeže, ktorá vyrastá na divoko. Vysloviť akúkoľvek myšlienku bez tabu, je dnes in.
všetci,všetci,všetci... kazdy nacek kkt,kazdy raper feták,každa baba kurva bohaaaaaa ... urob si v izbičke miesto vystahuj z nej všetky veci a bud sama sebe kralovnou a žiadna kurva/chuj ta nebude otravovať..
Ale inac to je fakt tak , vacsina chlapov / chalanov na kazdu babu pozeraju a hned nahlas rozmyslaju aku ma rit prsia atď. ja nwm no ja taky nejsom aj ked mam take chvilky no ale niektory o nicom inom ani nehovoria iba o sexe a akoby tu a tu pojebali a ja panic len ticho sedim v kute
boze hlcpai su uz takii no som inak zvedava ci toto budes hovorit aj v 18 alebo ja neviem ked budes starsia...a ked mas takeho chalana a vadi tito tak cosi snim mu to povedz nie
@lexiblack noo sak to , aj ja to nerad pocuvam … a poznam aj baby co kukaju na chlapov a suskaju si aky je jebavy atď. nemam to rad proste no mame rovnaky nazor na to asi
@lexiblack hlašky typu "Vykurmi ho krásko" ber s veľkou rezervou....to jú len úbožiaci bažiaci po vymletých pipkách. Na to sa dá reagovať vážne len prostredníkom
Je rozdiel myslieť na sex, čo je neodlúčiteľná súčasť každého chlapa a správať sa ako opica.
To " Vyhoníš mi?" alebo " Daj fajku" je fakt trápne.
Ale inak na sex myslím často a veď prečo nie? Je to super vec. Ale keď na seba niekto púta pozornosť ako tie citácie na začiatku môjho príspevku mi naozaj prídu nechutné a nemiestne.
Preboha ja neviem čo sa vzrušuješ. Veď človek bol stvorený na to aby sa rozmnožoval, čiže je logické, že hlavná vec, o ktorú sa starajú je sex. Aj ke´d ty tu hovoríš o 15-ročných PUBERTáLNYCH DECKáCH čO NEVEDIA čO S TOLKYMI HORMONMI. A ak ta obkolesuju same "vynonis mi" a spol, tak s tym nieco rob. S takymi pripičenými detmi by so msa ani nezaoberala, nie to ešte aby som s niečim takým ešte aj chodila. Každý chlap a ženy myslí na sex, ide len o to ako to zakryje alebo podá.
Ja mám chalana vlastne ešte puberálneho, viem jak má rád sex ale takéto primitívnosti nikdy vživote nevyšli z jeho úst... proste sa vie chovať. Ak nechceš skončiť s hentakými onými, nájdi si tiež takého. ale oni z toho vyrastú...
odpoveď na tvoju otázku....je NEEXISTUJE...ale myslieť a konať sú dve úplne rozličné...veci....
a ak mám povedať je rozličné ako a kedy na neho myslí dotyčný...ja by som nedokázal vypustiť z úst tie vety tvojho priateľa... a to už vonkoncom v spoločnosti dievčat...
tak, že to je to tak na poli...ale pravý gentleman by nedokázal vulgárne rozprávať a už vonkoncom "Daj fajku"...a pod...tomu sa hovorí egoizmus a nie LÁSKA... on ťa neľubi on ľúbi seba...=/
Proste, chcela som odpovedať, že neviem, do hlavy chlapom nevidím. Ale podľa prvého komentu som v pomykove, ako odpovedať. Môj chlap mi v živote nepovedal (a ani si nemyslím, že povie) niečo ako "Vyhoň mi" alebo "Daj fajku", preboha Keby sa so mnou takto rozpráva, tak letí von aj s dverami Ale fakt si nemyslím, že by toto znamenalo, že nemyslí na sex.. mi to príde trochu o niečom inom
Musím povedať, že ja som na tekéto reči zvyknutá. Nie len z pánskeho hľadiska, ale hlavne z dámskeho. Týka sa to mojej osoby a osoby mojej dobre kamošky....kedže my dve sa večne takto doberáme a mávame také sexuálne narážky, že keby nás počúvala nezainteresovaná osoba pomyslela by si, že my dve niečo spolu skutočne máme.
Priznajme si pravdu aj ženy myslia na sex a čo? Veď to nie je nič zlé. A chlap nikdy nepovie, že vyfajč mi ho rovno do očí!! To je chujovina. Aspoň ja som sa s takýmto prístupom nestretla.
presne tak, aj mne to prišlo v tvojom veku nechutné a stále mi to také príde, preto som sa nad tým prestala zamýšľať a začala som to ignorovať a hneď som na tom lepšie..
@lexiblack Existuje dievča ktora by nemyslela nato že chalan myslí na sex??? ešte že tie ženy su take dokonalé !!! a dospeješ pochopíš nechce sa mi tu rozpisovať aj tak by som ťa tu iba zdrbal.
@lexiblack Máš pekných kamarátov. Je mi Ťa trochu ľúto.
A k otázke. Normálne každý v živote mysli chvíľku na sex, ale v kuse sa baviť o tom je podľa mňa úbohé, je to určite iba s frajeriny, lebo žiaľ, asi inač nevedia zaujať svoj kolektív. Je smutné, že rodičia ich nevychovali k niečomu hodnotnému, čo by ich mohlo určite viac obohatiť, ako sexuálne praktiky. Len to človeka uráža. Sexualita človeka (tak ako aj všetko iné) ma človeka obohatiť v živote, nie človeka urážať, ponižovať.
noačo že sú úchylní. mali by radšej sedieť meravo a pozerať do kalkulačky a ani sa neusmiať ani nič? vráť sa do plienok dievča, povedala by som, že to že chalani keď sú perverzní je len dokonalým signálom toho že sú normálni. a to že ty si frigidná nie je ich, ale tvoja vec.
..jasne ze taky existuje! napriklad taky co ma 5rokov prosim ta, to je uplne normalne, tak ako pise @normalkomar a dievca zlate, myslis na to aj ty .. o to by som sa stavila
neviem asi si ma zle pochopila... po prvé: som chalan a po druhé poriadne si prečítaj to čo som napísal znamenalo to, že nieje možné aby niekto s normálnym vývinom nemyslel na sex a je pochopiteľné že na to myslím aj ja
@normalkomar asi sme sa zle pochopili. ja som s tebou suhlasila, ved som napisala: tak ako pise normalkomar. Veta: a dievca zlate...patrila zakladatelke temy. sorry...nedorozumenia sa stavaju.
@lexiblack tiez som bol kedysi taky..ale poslednou dobou som sa uplne zmenil..skor sa zo mna stava asexual podla mna je to tym, ze mladi chalani este nemaju tolko problemov tak "maju cas" myslet na prasaciny..cim je clovek starsi, tym je naval problemov vacsi a taketo kraviny sa mu postupne vytlacia z hlavy.. chce to len cas
nemyslim, ze by som dokazala lubit niekoho, kto by mi kazal, nech mu vyfajcim/vyhonim.
mysliet na sex je podla mna ok, hovorit o sexe so svojou frajerkou je tiez ok, ale, preboha, vyjadrovat a spravat sa debilne a primitivne uz az tak ok nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
129 komentov
naco snim si ked si vadi..lol
A som s ním, pretože ho mám rada. Toto je jediná vec, ktorá mi na ňom vadí.
Len je potom divné, že keď len chalani na to myslia, ako to, že je toľko pubertiačok tehotných... na to, že to chalan povie nahlas, neznamená, že dievča o tom nepremýšľa...
inak ako v pohodee
.
Ake reakcie taka fotka asi spusti? A nepodpori to nahodou trochu uchylacstvo?
Drzim palce
Prepac
trolol
Ale inak chapem co tym myslis , ano existuje len o sebe nedava vediet tak ako iny preto si takeho zatial asi nestretla
a povedz mi ktoré dievča okrem teba (a asexuálov) na to nemyslí
Je rozdiel myslieť na sex, čo je neodlúčiteľná súčasť každého chlapa a správať sa ako opica.
toľko k mojej obhajobe nášho smradľavého druhu
Ale inak na sex myslím často a veď prečo nie? Je to super vec. Ale keď na seba niekto púta pozornosť ako tie citácie na začiatku môjho príspevku mi naozaj prídu nechutné a nemiestne.
Hej existuje len o nich nieje pocut
btw ..môj chlapec nie je úchylný
Ja mám chalana vlastne ešte puberálneho, viem jak má rád sex ale takéto primitívnosti nikdy vživote nevyšli z jeho úst... proste sa vie chovať. Ak nechceš skončiť s hentakými onými, nájdi si tiež takého. ale oni z toho vyrastú...
odpoveď na tvoju otázku....je NEEXISTUJE...ale myslieť a konať sú dve úplne rozličné...veci....
a ak mám povedať je rozličné ako a kedy na neho myslí dotyčný...ja by som nedokázal vypustiť z úst tie vety tvojho priateľa... a to už vonkoncom v spoločnosti dievčat...
tak, že to je to tak na poli...ale pravý gentleman by nedokázal vulgárne rozprávať a už vonkoncom "Daj fajku"...a pod...tomu sa hovorí egoizmus a nie LÁSKA... on ťa neľubi on ľúbi seba...=/
Proste, chcela som odpovedať, že neviem, do hlavy chlapom nevidím. Ale podľa prvého komentu som v pomykove, ako odpovedať. Môj chlap mi v živote nepovedal (a ani si nemyslím, že povie) niečo ako "Vyhoň mi" alebo "Daj fajku", preboha Keby sa so mnou takto rozpráva, tak letí von aj s dverami Ale fakt si nemyslím, že by toto znamenalo, že nemyslí na sex.. mi to príde trochu o niečom inom
Priznajme si pravdu aj ženy myslia na sex a čo? Veď to nie je nič zlé. A chlap nikdy nepovie, že vyfajč mi ho rovno do očí!! To je chujovina. Aspoň ja som sa s takýmto prístupom nestretla.
kašli na to
A k otázke. Normálne každý v živote mysli chvíľku na sex, ale v kuse sa baviť o tom je podľa mňa úbohé, je to určite iba s frajeriny, lebo žiaľ, asi inač nevedia zaujať svoj kolektív. Je smutné, že rodičia ich nevychovali k niečomu hodnotnému, čo by ich mohlo určite viac obohatiť, ako sexuálne praktiky. Len to človeka uráža. Sexualita človeka (tak ako aj všetko iné) ma človeka obohatiť v živote, nie človeka urážať, ponižovať.
neviem asi si ma zle pochopila... po prvé: som chalan a po druhé poriadne si prečítaj to čo som napísal znamenalo to, že nieje možné aby niekto s normálnym vývinom nemyslel na sex a je pochopiteľné že na to myslím aj ja
aha prepáč,ja som to nejak zle pochopil alebo čo
...... Aspoň s Birdzom určite
zlá otázka. dobrá by bola: existuje človek ktorý nemyslí na sex?
a dopoveď by bola nie, lebo aj keď si niekto povie že nemyslí na sex, alebo že nebude myslieť na sex, tak tým myslí na sex.
lepšia otázka: existuje človek ktorý dokáže svoje pudy kontrolovať?
áno. je ich priam veľa. pravdepodobne nie v tvojom spoločenskom a vekovom okruhu
!
mysliet na sex je podla mna ok, hovorit o sexe so svojou frajerkou je tiez ok, ale, preboha, vyjadrovat a spravat sa debilne a primitivne uz az tak ok nie je.