mám jedného spolužiaka ktorý je nechutný prasiak a nemám záujem o žiadnu z jeho pozorností či na úrovni priateľskej, či úchylnej zo všetkého sa mi chce vracať.
neviem, či ma on má rád... ale ja v jeho prítomnosti mám pocity, že by som si najradšej odtrhla ruku, aby som mala čo po ňom hodiť a vyskočila cez zatvorené okno
Neviem ci je to zla stranka.... nesympatia slusne vyjadrena a vysvetlena by sa mala akceptovat vzdy aj ked v niektorych pripadoch to moze cloveka boliet
Az na par vynimiek s nemozem byt vobec ista ci sa somnou bavia lebo su to vazne kamarati, alebo len preto, ze z toho maju vyhody. Kazdopadne takych ludi je 1 urcite a 2ja obcasny, tj raz zacas pokecat ok ale nie dlhodobo
Raz som natrafila na človeka, ktorý ma podľa všetkého mal rád ale ja jeho (po pár týždňoch od zoznámenia) nie. Ale dotyčný sa to vtedy včas dozvedel aj s dôvodom a nakoľko nebol schopný to pochopiť (a už vôbec nie s tým niečo robiť), po niekoľkých ďalších týždňoch (a veľa nepríjemných rozhovoroch) ma prestal aj zdraviť.
skôr opačne je to u mňa, že sa kvázi kamarátim s babou, ktorá sa tvári, že ma má rada, ale ide so mnou von iba vtedy, ak nechce ísť s ňou niekto iný... napr. diskotéka alebo iná neštandardná akcia, ale len tak pokecať by si so mnou neišla, vždy zavolá ešte niekoho, aby sme boli aspoň 3-4 ako keby ani ako kedy sa so mnou nechcela alebo nevedela porozprávať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
lebo ja nemam problem dat najavo nesympatie ale ti ludia dajak neviem, su slepi?