Keď ťa niekto ovracia a ty sa ho opýtaš: "Ty si ma ogrcal?" Síce už tá otázka je jasne hlúpa, ale ak na to odpovie neviem, tak neviem Takže možno vtedy, ak už samotná otázka nedáva "zmysel"?
hmm... uznávam... najbližšie k spomínanej otázke je "Narazuvzdornaa": „Odpovieš mi na túto otázku?“
... ale nie musím dodať, že to nie je ideálna... Príklad - týpek sa pýta, vyššie otázkou: „Odpovieš mi na túto otázku?“ iný týpek odpovedá: „Neviem“...ale môže mať na mysli, že ešte nie je pevne rozhodnutý či bude odpovedať... ono či si je vedomý alebo nie, odpovedal... ALE ODPOVEDAL a dalo to zmysel - a to je podstatné... Aj keď v hlbšom význame je tá odpoveď vzhľadom k otázke odveci... sám si nie som istý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Kde bývaš?
A podobné otázky...
Žiješ?
Dýchaš?
...
Zakladatel temy hlada presnu otazku, nie len taketo diskutabilne moznosti...
... ale nie musím dodať, že to nie je ideálna... Príklad - týpek sa pýta, vyššie otázkou: „Odpovieš mi na túto otázku?“ iný týpek odpovedá: „Neviem“...ale môže mať na mysli, že ešte nie je pevne rozhodnutý či bude odpovedať... ono či si je vedomý alebo nie, odpovedal... ALE ODPOVEDAL a dalo to zmysel - a to je podstatné... Aj keď v hlbšom význame je tá odpoveď vzhľadom k otázke odveci... sám si nie som istý...