@etelnair to by potom uz moj zivot nemal zmysel keby mi ukazal ze ma miluje viac nez JEHO zivot a bez neho by som sa zabila aj ja a to on predsa nechce, cize ziadny dokaz nebude
samozrejme ze ano tvojho zivotneho partnera ktoreho milujete a polozili bi ste za neho svoj zivot to je laska vaseho zivota a ked uz ide o to tak su pripady kedy pozname take nieco ze laska az za hrob
ale to sa takto ľahko hovorí... o svojom živote nemám až takú vysokú mienku a obetovať sa pre niekoho môže byť veľká pocta(áno), no v krízovej situácii človek rýchlo mení rozhodnutia
napriek tomu, ze niekoho milujem ako sa len da, viac nez svoj zivot to asi nie je..ved je to proti podstate cloveka a napriklad i pudu sebazachovy, aby clovek mal niekoho radsej ako vlastny zivot..chcel by som vidiet vsetkych co dali ano, ako by sa zachovali, keby sa fakt mali rozhodnut medzi sebou a niekym druhym, a ci by si boli rovnako isti ako to tu napisali
ale podla mna ste dobre jebnuti niektori, co tu pisete, ze by ste za svojho partnera umreli. k comu by to bolo akoze dobre?! pre ludi, ktorych SKUTOCNE milujeme, treba zit, nie umierat. dospejte, deti
@antifunebracka podla mna si jebnuty ty. ok? na ludoch, ktorych milujeme, sme zavisli. nemozeme bez nich zit, chlasceme, dopujeme sa tabletkami, sme v depke, proste nejde to zit bez nich. preto by sme pre nich radsej umreli, ako zili bez nich. a áno, je tu jedna taká, pre ktorú by som umrel. lebo žiť tu bez nej, radšej si vpálim gulku do spánkov
samozrejme, že áno. momentálne ma napadajú hneď 2 osoby. ročný synovec a ujo M... vlastne si momentálne myslím že ujo by mohol aj skapať ale samozrejme by som asi umrela keby sa mu niečo stalo.
Moju priatelku milujem viac nez svoj zivot v zmysle: "nieco sa jej stane, potrebuje oblicku, tak by som nevahal ani sekundu". Ale nemilujem nikoho viac nez svoj zivot v zmysle: "spravim pre teba cokolvek, bez toho aby som nad tym uvazoval".
šak to sa nedá, lebo ak by niekto taký bol, logicky zasiahne do môjho života a tým pádom mám rada aj svoj život. lebo keby nebol ten život, nebol by ani on a keby nebol on, nemala by som tak rada svoj život. či nie..?
@sqash@54 no mne prave pride ako vrchol dmncie prave to, co si napisal..dopovat sa tabletkami, mat depresie, umierat a chlastat kvoli niekomu koho milujes? WTF?! to je co za uzasne pokrokovy a lasku prejavujuci nazor a zivotny styl?
určite áno, moja najbližšia rodina, moji starí rodičia.. milujem ich viac než seba, ale asi by som pre nich nezomrela.. neukameňujte ma, ale keby niekto napr. potrebuje transplantáciu srdca, asi by som nešla.. a to len z toho dôvodu že viem že by som ja nechcela aby to spravili pre mňa.. nechcela by som aby museli žiť s tým že som kvôli tomu zomrela a nehovorím to preto že by som bola namyslená.. len by som s takým niečím nevedela žiť keby to spravili pre mňa..
keby išlo o záchranu ich života, že by som nezomrela, tak bez váhania..
Viac ako svoj život, podla mna je to prehnané nechcela by som byt taká závyslá alebo až posadnutá tým. stači že milujem tak že menej nikdy nie ale čím dalej tým viac milujem svoj život s jeho. náš ale že by som ho milovala viac ako ten svoj? to by som poznala jeho lepšie ako samú seba, a podla mna je ovela viac veriť niekomu vážiť si ho a byt rád že ho máš a nie milovať. je to pekné ale že niekohoh mám si vážim viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
Je tam istá priorita. Bez svojho života by som predsa nemohol milovať.
Preto milujem svoj život, v ktorom môžem milovať.
Ak to je myslené tak, že či je niekto, pre koho by som ten život obetovala, tak po vzájomnej konzultácii a dohode asi áno .
-"tak,ja ti vymenim karticku pikachua a moj zivot za tvoj a...a tamto zlate vyrazatko!"
-"plati!"
a k teme: nie a neviem, ci by som chcela viac,nez moj zivot.
Ale nemam dovod spravit to pre kohokolvek cudzieho.
Pubertaci to mozno nepochopia, ked skacu z mosta kvoli "laskam" co trvaju chvilu...
Ale, ako sa spieva v jednej pesnicke.:
"Kaslat na zalubencov, ak 'milovat sa' je vsetko co ziskali...
Musia tam byt aj ine 'hobby', ak chu ostat v sprisahani..."
Jeden je len taký malý mužíček Emilko.
Pink Floyd.
ale to sa takto ľahko hovorí... o svojom živote nemám až takú vysokú mienku a obetovať sa pre niekoho môže byť veľká pocta(áno), no v krízovej situácii človek rýchlo mení rozhodnutia
milujem svoju zenusku
Nikdy to netreba brať vždy "na cely život"..
vždy sa dačo posere...
ale inú osobu od seba radšej nemám
keby išlo o záchranu ich života, že by som nezomrela, tak bez váhania..