Je mi jasné, že sa okolo toho nabalí plno užitočných hlupákov s roznou motiváciou. Ale ako sa hovorí zlodej kričí, chyťte zlodeja. Príde mi divné keď prepitý človek z občianskeho tribunálu má odrazu nový bicykel za stovky eur, a odpoveď kde k nemu prišiel je: "Menil som Schumacherovi gumy, tak mi ho dal.". Tiež je podozrivé, že bande dochodcov pri akcii v Lidli asistuje ochranka zložena z bývalých vojakov. O Blahovi a Harabinovi tam už ani nie je o čom pochybovať. Ale proste v skratke... Nedostávate tiež ten pocit, že tí čo najviac kričia ako Soroš podporuje šeklami rozvrat štátu sú vlastne platený ruskou propagandov aby systematicky štát reálne rozvracali?
Pochybujem že banda magorov z občianskeho tribunálu dostáva peniaze od Rusov. Takmer každý tam má alebo by potreboval papier na hlavu. Takysto Blaha je len užitočný idiot mafiána Fica, Harabín je prechlastaný magor čo si nakradol vlastné prachy. Pri financovaní médií ako slobodný vysielač či hlavné správy to je ale veľmi pravdepodobné. Ale tieto snahy sú ostatne v celej hlavne východnej Európe a nemyslím že by išlo špeciálne o Slovensko. Takysto tu majú svoje záujmy NATO či západné krajiny
@kobra@2 No ja som pochyboval tiež, ale fakt to začína byť podozrivé a zrovna okolo nich. Okrem toho, rusáci si uvedomujú užitočnosť takýchto magorov viac ako nejaké eú či nato, ktorým ide skor o stabilizáciu v členských krajinách a tak magorov k ničomu nepotrebujú. Nevím čo si myslieť v poslednej dobe, ale dík za názor.
Ako však možné to je. Ale nám tu na to stačí Fico, Kotlebi a podobné zoskupenia a tie v podstate finančnú podporu ani momentálne nepotrebujú. Tú ľuďom jebe už od narodenia
Hej, viem, že jednu stránku, ktorá zdieľa všelijaké hoaxy, má pod palcom pani, ktorej firma mala zmluvy s ficovou vládou, a keďže nová vláda s ňou zmluvy neuzavrela, tak robí všetko pre to, aby sa ľudia hnevali na túto vládu a aby sa znova dostal Fico a ona mala zákazky
Tazko povedat ci rovno rozvrat, ale s najvacsou pravdepodobnostou tu operuju ruske spravodajske sluzby.. Ak sa rusko snazi podporit niekde rozvrat, tak je to cela EU
myslím že Slovensko je pod rozlišovaciu schopnosť ruských záujmov ale možmo má pravdu Cibulka a za všetkým sú agenti GRU a každý politik od 1989 je ruský agent
@patrixo@8 Nie je ale logické začínať agresívnejšie u tých najbližších? Ako pozrime sa na Ukrajinu a to nás ešte obchádza ruská propaganda, podľa ktorej sa treba báť fašistov z Ukrajiny, lebo fašizmus chcel predsa vždy zničiť Rusko a čo že je Ukrajina v defenzíve a snažia sa udržať pokope svoju zem kvoli intervenciám a útokom Ruska, oni to dokážu podať tak, že sú vlastne v ofenzíve proti Rusku. Nie je slovensko tak trochu ďalšie na rade? Nehovoriac o tom, že sa tu pohybujú vycvičení velitelia separatistických zložiek z Ukrajiny, že tu operujú ľudia, ktorí dostali vojenský výcvik a majú za sebou mnoho kolaborantov, ktorí sami deklarujú, že v prípade intervencie Ruska budú kolaborovať etc.
@passerine@7 Práve kvoli podobným prípadom si niesom už ani istý čo je v podstate nejká cielená snaha a čo je reálne len "chyba systému a spoločnosti" kedy proste občanom omylom, či úmyselne hrabe, lebo vedia, že dané "šialenstvo" uškodí spoločnosti a o nič viac im vlastne nejde.
@hetfield@9 Ak budem až tak ďaleko ako Cibulka tak ma strel prosím. Ako proste sú extrémy na oboch stranách a sú hranice za ktorými už nejde o to kto aké kul pikle, ale ako sme si ich ako jednotlivci prebrali. Tvrdiť že to ako Katálánci chcú sebestačnosť je vola Ruska je už ale fakt mimo vo všetkých ohľadoch pre každého kto si dal tú hodinku na to aby si zistil kde začína a o čom je situácia s Katalánskom v Španielsku. Ale popravde hovoriť o tom čo je Cibulka zač, mu len pridáva v jeho hlave na legitimite, takźe aj nie, tento človek je buď blázon, alebo populista na úrovni Kotlebu, aj keď si kývajú z opačných brehov. Aj keď ono sa to vlastne nevylučuje, lebo len blázon, alebo sociopat použije takýto druh populizmu.
@karlotiskot@10 kludne to moze byt aj tak ako pises, len mi pride asi lahsie destabilizovat EU, pockat na rozpad a potom sa pustit do jednotlivych krajin.. ale mozno sa mylim
@tequila@16 Tak pozri, vieme že reálne to nie je vždy o cielenej snahe a že celá tá mašinéria velkých štátov je obsahovo o tom, nabaliť na seba čo najviac užitočných idiotov. Ide skor o to kde tá čiara je. Kto je ten užitočný idiot a kto strojca. Ak chceš všetkých hádzať do jedného vreca možno aj ty si užitočný idiot niekoho iného...
Občiansky tribunál sú užitoční idioti. Ale pre Rusov? Oni sú skôr platení spolu s inými provokatérmi niekým domácim. Taký Blaha rád vybľakoval o majdane, ale na Súmračnej tiež dobre vedia ako sa tieto hry hrajú...
Rozvrat nie ale polarizovat spolocnost a zmiast bezneho obcana ano (vidime to u ludi ktori sa pozeraju u nas na putina ako zachrancu slovanov napriklad)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Rozvrat nie ale polarizovat spolocnost a zmiast bezneho obcana ano (vidime to u ludi ktori sa pozeraju u nas na putina ako zachrancu slovanov napriklad)
No ale zamysli sa nad tým takto... Je normálne keď si mediálny magnát kúpi denník. Nie je normálne, keď si človek, čo žobr na flašu kúpi bycikel.