ved mi cely svetonazor znicite! najprv, ze tomas nie je, potom, ze ani admin (a pritom tvrdu mravciu pracu adminskeho teamu tu vidno na kazdom krôčku!!!) a teraz aj toto? aspon ste to mali rozlozit, nie pocas jedneho vecera ma takto skolit
@mm47 no ake okrem gravitacneho este poznas? ja poznam este elektromagneticke, silne a slabe... mam aj ozrejmit, o ake pole ide? ci sa radsej nechces hadat s fyzikom?
@mm47 a vies, co ma elektromagneticke pole spolocne s tym, ze drzis pokope?
add ten obrazok, to by som nenazvala silovym polom. vies, moj rozum je zvyknuty rozmyslat v abstraktnych sferach, ktore nie su vidiet toto viditelne je
@zamidari , teplo nie je úplne neviditeľné, je to len pohyb častíc.. o čase sa dá diskutovať, ale je to len pomenovanie nejakého priestoru, takže čas ako taký neexistuje.. je to len obiehanie zeme okolo slnka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ty si pod silovim polom predstavujes gravitaciu asi ale nehovorim o nicom takom
Ja som myslel nejaku podobnu zalezitost
add ten obrazok, to by som nenazvala silovym polom. vies, moj rozum je zvyknuty rozmyslat v abstraktnych sferach, ktore nie su vidiet toto viditelne je
a nie , láska neexistuje
@norry a odpoved na zakladnu otazku zivota, vesmiru a vobec je 42!
smej sa aj tak ťa nepočujem