Minule som čítal nejakú diskusiu na „vďačnú tému“ malý penis. Pri jej čítaní ma tak napadlo: existuje aj u žien niečo podobné, nejaká „malá vagína“? Sú baby, ktorým viac „sedí“, ak je na tom chlapík takto že ho má menší/malí? Kdesi na tých diskusiách tie
Ja si myslím že je to dosť aj o psychike. Že ak človek ide správne na to a ´´má tam´´ aspoň priemer tak má úspech. Lenže keď tam nemá nič tak už ťažko staviať na chémiu či psychiku...
tak mozno je nieco take.. mna sex v istych polohach velmi boli a mam pocit ze mi to zvnutra tlaci na nejake ine organy a je mi to vtedy dost neprijemne.. proste nemozem jazdit ako sa mi zachce
@hoperpohroma jj.. prisahám.. možno tak 1 cm výbežok.. som to povedala asi dvom luďom a ani jeden mi neveril, ale tak asi ani ja by som neverila, kým by som to nezažila..
@lapeloenriquez no on si aj myslel že to so mnou robil asi.. xD a ja práve som uplne nešťastná z toho, lebo neviem, či si ho mám dať na zoznam sexuálnych partnerov alebo nie nie fakt, lebo ono prakticky sa to vôbec nekonalo, ale teoreticky ak by to mal, tak by sa to konalo! mám z toho nočné mory ale.. fakt xD
@h8u@4 ale si predstav, že ja som ho o pár dní na to asi stretla... lebo podobalo sa to naňho, šlo to oproti mne v podchode pod hlavákom a pozeralo to na mňa pohľadom: Ona ti o tom isto povedala, že?
no tak k hlavnej teeme moj chalan byvali nemal tiez bohvie co ale ked je chalan sikovny tak sa to da a je to dokonca lepsie nez y nejakym obrom bo to zozaciatku dost boli... a @h8u verim ti mala soma ja cest s takym (nie moj byvali) tiez som musela predstierat nastastie..uveril ...
@kaleidoskop neviem, ci existuje mala vagina, ale ked je prilis velky penis, tak napr. mne je z toho zle, na vracanie, zacne sa mi tocit hlava a raz som to nechala tak a skoro som odpadla... proste mi to na nieco prilis tlaci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
PRISAHÁM na čo chcete, on to normálne N-E-M-A-L.
a záleží aj od toho čo sa považuje za to nič...
@mielikki áno áno, uplne prvá si bola!!
» www.mojevideo.sk/video/3cc5/mysl...
Ľudia vidíte??? ja som NEKLAMALA, ono to existuje!!!! aj normálne na wikipédii to je!!!
ďakujem ti, Karol!