Zdravim tunajšiu pospolitosť. Mám menšie trouble a snaď by ste mi mohli trocha poradiť. Študujem na TUKE a akosi som si po 2 mesiacoch uvedomil že sa mi tam vôbec nepáči tak sa na to asi... zvysoka... povznesiem a zanecham školu . Tak som tam proste pre
tak nechceš loziť na úrad práce, chceš sa voziť na zľavnené lístky, a užívať to minimum výhod, ktoré ti status študenta poskytuje, tak skús nebyť chuj a ísť na tú imatrikuláciu. neumrieš na to.
ja som musela ísť RAZ na úrad práce keď som si uvedomila že mi je jedno čo a kde budem študovať hlavne že sa tam nebudem musieť nikdy viac vrátiť nehovoriac o všetkých tých prídavkoch atď ktoré sa ti teraz zdajú zanedbateľné ale potom si uvedomíš že by ti moc dopomohli
Za neúčasť na imatrikulácii dávali na UPJŠ disciplinárne konanie, na TUKE ale neviem.. A nebuď kokot, tri mesiace aj tak nebudeš môcť nič iné robiť, ísť do školy ťa nezabije -,-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
na tu imatrikulaciu nemusis,najma ak si na fei,a bude vas tam 56756325
inak studentom budes as do zaciatku letneho semestra vo februari